USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

На Волині – новий прокурор. ФОТО

21 Жовтня 2013 18:47
Наказом Генерального прокурора України від 15 жовтня 2013 року на посаду прокурора Горохівського району призначили радника юстиції Володимира Ющика. Про це повідомили у прес-службі прокуратири області.

Представляючи нового керівника колективу прокуратури Горохівського району, заступник прокурора Волинської області Валерій Невірець зауважив, що уродженець Ковеля Володимир Ющик є досвідченим працівником органів прокуратури. Він був заступником Ковельського міжрайонного прокурора, працював на різних посадах в апараті прокуратури області.

До призначення на посаду прокурора району Володимир Миколайович працював заступником начальника відділу процесуального керівництва при провадженні досудового розслідування органами внутрішніх справ та підтримання державного обвинувачення управління нагляду за додержанням законів у кримінальному провадженні прокуратури Волинської області.

Цей досвід має допомогти йому якісно працювати й досягати реальних результатів прокурорської діяльності та принципово реагувати на будь-які порушення закону, - зазначив Валерій Невірець.

Наголосивши на необхідності забезпечення в районі належної наглядової діяльності та підвищення координаційної ролі прокуратури щодо протидії злочинності й порушенням законності в усіх сферах життя, Валерій Невірець побажав новопризначеному прокурору Горохівського району сил та натхнення для системної, наступальної та ефективної роботи й нових професійних здобутків.


Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Ковель Показати IP 22 Жовтня 2013 00:04
Відправили на заслання або пересидіти бурю. Напевно когось крутого зачепив на таможні.
444 Показати IP 22 Жовтня 2013 14:27
А коли Луцька прокуратура займеться начальником Луцької міліції за кришування збанкрутілого "Західінкомбанка" ???
Бельбас Показати IP 22 Жовтня 2013 15:53
Кажуть, що на Волині, як у диких племенах, иайже всі керівники родом з Ковеля або Ковельського району.
Оля Показати IP 23 Жовтня 2013 15:23
Або полішук, або Донецьк іншого нема- все начальство родом звідти . Найрозумніші хамелеони,гнуть добре спинку і табличку діленні знають на 12 балів.Вчіться
соня Показати IP 23 Жовтня 2013 16:42
Вова професiонал!i нармальний мужик!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus