USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

На Волині батьки можуть не пустити дітей до школи

29 Серпня 2013 15:48
З 1 вересня навчальний рік для учнів Осівцівської школи Камінь-Каширського району може не розпочатися. Принаймні, цьому хочуть завадити самі батьки. Адже вони хвилюються за життя та здоров’я своїх дітей, інформує ТРК «Аверс».
Днями до редакції телеканалу надійшов лист від мешканців села Осівці. У ньому вони висловлюють своє занепокоєння та невдоволення місцевою школою. Люди розповіли, що умови, в яких доведеться знову приступити до навчання їхнім дітям, просто жахливі.
У листі також йдеться, що сільській школі вже 80 років. Зараз вона в аварійному стані, там відсутній спортзал, а тому діти змушені займатися фізкультурою просто під відкритим небом. Мешканці села нарікають і на жахливу їдальню, яка теж потребує ремонту. З їх слів, у навчальному закладі немає бібліотеки.
В середньому у класах навчається 20 учнів. У більшості з них поганий зір - короткозорість та астигматизм. У багатьох ще й сколіоз. Окрім того, батьки зауважили, що до їхнього села приїжджали багато обласних обранців та депутати Верховної ради, однак, проблему зі школою досі ніхто так і не вирішив.
Селяни вже вкотре написали звернення до районної влади. Цього разу із попередженням. «Не пустимо дітей у школу 1-ого вересня 2013 року, якщо не розпочнеться будівництво нової школи», йдеться у листі. Тож односельчани сподіваються, що їхній навчальний заклад все ж внесуть до списку установ, які планують відремонтувати.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Боровичі Показати IP 30 Серпня 2013 08:44
А в нашому селі Боровичі Маневицького району батьки не хочуть віддавати своїх дітей у 1-й клас, тому що вчитель Бричанчук Петро Дмитрович б'є учнів і навіть робить їх каліками.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus