USD 39.80 40.10
  • USD 39.80 40.10
  • EUR 39.80 40.10
  • PLN 9.85 10.00

На Волині демонтували пам’ятник: Кірова замінили на Божу Матір

26 Липня 2013 16:47
Скульптуру Божої Матері встановили на місці демонтованого пам’ятника Кірову у селі Литовеж Іваничівського району, інформує «Слово Волині».

У повідомленні йдеться, що нещодавно депутати сільської ради вирішили демонтувати пам’ятник Кірову. Він стояв на постаменті поблизу траси «Львів-Ковель» ще з часів функціонування місцевого колективного господарства.

Скульптура Божої Матері обійшлася громаді у 5 тисяч гривень. І одна з дніпропетровських фірм, що спеціалізуються на виготовлені подібної продукції, доставила її у село. Цікаво, що у Львові за такі послуги просили аж 4 тисячі доларів.

Зі слів сільського голови Івана Іванчука, постамент зі скульптурою Божої Матері на місці демонтованого пам’ятника дуже доречний, оскільки поруч знаходиться церква Святої Параскеви.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
комсомол Показати IP 27 Липня 2013 07:58
Фошистский произвол.
Здрасте до комсомол Показати IP 27 Липня 2013 08:52
Иди убейся.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus