USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.15 39.45
  • PLN 9.71 9.93

На Волині назвали місця, де продаватимуть свіжу рибу

7 Червня 2011 14:29
На ринках міста Луцька орендарям водних об’єктів для торгівлі свіжою рибою відвели 27 місць.
Таке рішення було прийняте за результатами виїзної розширеної наради голови облдержадміністрації Бориса Клімчука, яка відбулась у Ковелі, – повідомили у прес-службі ОДА.
Зокрема на Завокзальному ринку відвели 27 місць, на Центральному – 2 місця, по 1 місцю на ринках «Північний» і «Лучеськ», на «Пасажі» – 5-6 місць, на бульварі Дружби народів – 1-2 місця, на вулиці Львівській – 5 місць, на ринку привіз – 2 місця.
У місті Нововолинськ надані торгові місця на місцевому госпрозрахунковому ринку та його структурних підрозділах. Нині там здійснюють торгівлю шість орендарів водних об’єктів.
У Ковелі продають свіжу рибу на території Привокзальної площі, зокрема, у магазині «Жива риба» та розгорнуто три лотки.
У Володимирі-Волинському на госпрозрахунковому ринку міста відведено два торгових місця для продажу живої риби. Крім того, тут під час сільськогосподарських ярмарків для торгівлі рибою запрошуються орендарі водних об’єктів та рибогосподарств.
Жодному орендарю, який звернувся до влади з проханням надати торгове місце, не було відмовлено, – йдеться у повідомленні.
В облдержадміністрації сподіваються, що прийняття таких рішень здешевить вартість риби на місцевих ринках та забезпечить належні санітарно-гігієнічні умови її продажу, а також сприятиме реалізації продукції місцевих товаровиробників.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Мішка Показати IP 7 Червня 2011 14:43
Здуріти можна!!! На Львівській 5-6 місць, а на "Північному" - 1!!! Щось тут наплутали. 33-40 квартали набаго більші по населенню, а ніж вул. Львівська разом з Володимирською... Шота тут нечисто!(

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus