USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

На Волині незаконно видобувають підземні води

10 Серпня 2011 09:36
Сімом підприємствам Волині пред’явлено претензії за порушення природоохоронного законодавства у сфері надрокористування при видобуванні підземних прісних вод на загальну суму 27692 гривні.
Зокрема це ТзОВ «Світанок», ДП «Нововолинський РМЗ»; ВАТ «Зміна» та інші. Про це повідомили у прес-служба Держекоінспекції.
Також усім порушникам видали приписи про усунення виявлених порушень.
Загалом у липні 2011 року спеціалісти Державної екологічної інспекції України у Волинській області провели 16 перевірок дотримання вимог природоохоронного законодавства при видобування підземних прісних вод.
При проведенні перевірок зафіксували значну кількість порушень природоохоронного законодавства, а саме відсутність спеціального дозволу на видобування підземних прісних вод, порушення правил обліку видобутої води а також неналежне утримання зон санітарної охорони свердловин.
За ці правопорушення було складено 10 протоколів, винесено 9 постанов на загальну суму 1037 гривень.


Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus