USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

На Волині освятили новозбудований храм Архістратига Михаїла. ФОТО

4 Листопада 2013 17:38
Митрополит Луцький і Волинський Михаїл освятив новозбудований храм Архістратига Михаїла 3 листопада у селі Павлівка Іваничівського деканату, - повідомили у прес-службі волинської єпархії.
Із владикою служили декан протоієрей Ярослав Мельничук, настоятель парафії священик Микола Мацюк, духовенство місцеве та з Цуманського деканату. Радість торжества молитовно розділили голова райдержадміністрації Лідія Томашевська, голова райради Анатолій Стаднік, сільський голова Микола Михняк.
Життя людини – це боротьба, зазначив у проповіді архієрей. Для одних – це боротьба з невеликими перепонами, для інших – з великими труднощами. А за що і чому так? Треба питати не «За що?», а «Для чого мені цей урок?». Хрест, який дає Господь людині, ніколи не буває важчим, ніж людина його може понести... Найважливіше в житті людини – знайти своє місце, взяти хрест, який ти можеш понести, дбати не тільки про себе, а й про людей, підкреслив архіпастир. Гріховно взяти легкий хрест, а від гордині та пожадливості гріховно брати заважкий хрест. Треба приймати той, що під силу.
За Богослужінням високопреосвященний нагородив благословенною грамотою жертводавця Олександра Денисюка, а також інших благодійників. Кожному з них, окрім церковних відзнак, було подаровано ікони Пресвятої Богородиці.







Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Михайло Показати IP 5 Листопада 2013 08:36
http://www.youtube.com/watch?v=H2CWc5fkqxw

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus