USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

На Волині підоблікових підлітків завезли на екскурсію в колонію

6 Листопада 2013 18:45
На Волині 5-ти підобліковим неповнолітнім показали, як живуть та відбувають покарання їх ровесники в колонії. Отож, підлітки мали змогу переглянути свої погляди на життя. Про це повідомили у прес-службі ДПтС України у Волинській області.

Працівники Нововолинського міського підрозділу кримінально-виконавчої інспекції спільно працівниками сектору кримінальної міліції у справах дітей Нововолинського МВ УМВС України у Волинській області провели екскурсію для п'ятьох неповнолітніх, що перебувають на обліках СКМСД та КВІ. Згідно з інформацією інспектора Нововолинського МП КВІ старшого лейтенанта внутрішньої служби Ірини Туруцької, захід проводився з метою попередження скоєння злочинів у підлітковому середовищі, а також проведення профілактичної роботи.
Під час проведення екскурсії діти побачили, як проживають неповнолітні засудженні, що відбувають покарання у Ковельській виховній колонії.
Найбільше враження справило те, що немає таких засуджених, які не навчаються чи пропускають заняття. Все, що роблять вихованці колонії, роблять згідно режиму, під пильним наглядом вихователів. Більшість вихованців живуть думкою про можливість дострокового звільнення, прагнуть забути про свої непоправні вчинки.
Хочеться вірити, що після відвідин колонії, ті підлітки, що схильні до правопорушень, задумаються над своїми вчинками, по-іншому подивляться на своє життя і по-новому будуватимуть своє майбутнє.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
хаха Показати IP 6 Листопада 2013 21:07
а доречi гарна iдея!! молодцi!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus