USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

На Волині побільшає дитсадків

11 Серпня 2011 16:26
У Мельниках Шацького району на Волині з’явиться дитячий садок – капсулу під його будівництво урочисто заклали у вихідні під час святкування у селі престольного свята.
Дошкільний заклад має з’явитися біля нової школи. Будівництво розпочнеться цього року, – інформують Відомості.UA.
За словами голови Волинської облдержадміністрації Бориса Клімчука, який був присутній на урочистостях, задум про садочок у Мельниках визрів давно.
З місцевою владою спершу думали реконструювати двоповерхове приміщення колишньої контори лісгоспу. Але будівля знаходиться на околиці села, тоді як школа – в самому центрі. Тож урешті прийняли рішення створити компактний навчально-виховний комплекс.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
місцевий Показати IP 11 Серпня 2011 16:33
А у Володимирі-Волинському за останні 10 років місцевою владою і депутатами продано і роздерибанено комплексні приміщення ШЕСТИ!!! дитяих садочків та дитячих ясел разом із прилеглою до цих дитсадків землею!!
34534 Показати IP 11 Серпня 2011 16:58
Нехай Кривицький із Башкаленком повернуть територію садочка по проспекту Грушевського де тепер КРУ

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus