USD 40.90 41.30
  • USD 40.90 41.30
  • EUR 40.95 41.40
  • PLN 10.16 10.45

На Волині почалася «війна» з підтопленнями

25 Лютого 2012 12:32
На Волині, аби запобігти підтопленню садиб мешканців краю, рятувальники відкачують воду за допомогою спеціальної техніки.

Про це повідомили у Центрі пропаганди УМНС області.
Упродовж 24 лютого працівники територіального управління МНС у Волинській області відкачали 854 метри кубічних паводкової води із затоплених присадибних ділянок мешканців області.
Зокрема о 12:40 рятувальники Ратнівського РВ ТУМНС в області відкачали 350 метрів кубічних води з підтопленої присадибної ділянки на території приватного житлового будинку. А у місті Камені-Каширському працювали на присадибній ділянці на вулиці Матросова, 12, де існувала загроза підтоплення господарських споруд. Ткт рятувальники відкачали 324 кубометри води.
Того ж дня у Луцьку бійці МНС відпомповували воду із затопленого підвалу житлового будинку на вулиці Городоцькій, здійснили обвалування території господарства мішками з піском та прорив каналів для водовідведення. Викачано 50 метрів кубічних води.
Окрім того, рятувальники 130 кубометрів води з підвалу дитсадка №4 у Нововолинську.

За прогнозами Українського Гідрометеорологічного центру МНС України, на Волині на річці Прип'ять та її притоках у Луцьку та Любешівському районі передбачається досягнення небезпечних відміток підтоплення річковими водами господарських об'єктів, споруд, прирічкових населених пунктів за нормальних умов сніготанення.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus