USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

На Волині робитимуть біопаливо із зернових

13 Липня 2013 13:27
Інвестори сприятимуть створенню на Волині нової для України галузі з виробництва біоетанолу із зернових культур.
Про це повідомляють у Держземагентстві України.
Нещодавно Кабінет Міністрів України погодив продаж земельної ділянки комунальної власності несільськогосподарського призначення спільному підприємству ТзОВ «ХАН-Електробау Україна» у Нововолинську для обслуговування виробничих приміщень площею 2,5307 гектара вартістю 1220,529 тисячі гривень.
«Це ті інвестори, які так необхідні Волинському краю. Сьогодні вельми важливе значення мають інвестиції в економіку області щодо створення в Україні нової галузі з виробництва біоетанолу із зернових культур», – підкреслив начальник Головного управління Держземагентства у Волинській області Василь Василенко.
Також фахівці землевпорядної служби області визначили ще вісім наділів орієнтовною площею 130,96 гектара, що можуть бути запропоновані для будівництва заводів з виробництва біоетанолу з кукурудзи.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
с Показати IP 14 Липня 2013 06:48
гарна казочка,для тих хто в цьому не орієнтується

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus