USD 39.75 40.04
  • USD 39.75 40.04
  • EUR 39.80 40.10
  • PLN 9.85 10.00

На Волині шукають «творців» сміттєвих кар’єрів. ФОТО

6 Листопада 2013 12:16
Члени ГО «Ківерцівщина» та Громадського екологічного комітету здійснили екологічний рейд південними околицями Ківерець, - інформує неформатний сайт міста Ківерці.

Виявлено, що узлісся, якi прилягають до вулиць В.Стуса та Залізниця перетворенi місцевими жителями на суцільне сміттєзвалище. Житель вулиці В. Стуса Косинський М.А. зазначив, що стихійне сміттєзвалище «росте на очах», а міська влада на його звернення не реагує, особисті зауваження мешканцям, які виносять туди сміття результату не дають.

Фотографії з місця рейду передадуть в районну прокуратуру. Може районний прокурор дієво допоможе навести порядок, якщо це не під силу міському голові та директору комунгоспу, який вважає, що договори на вивіз сміття - це добровільна справа жителів міста, - йдеться у повідомленні.

Можливо, не треба було так далеко ходити, адже центральні вулиці міста не в кращому стані, гори листя та хмизу до цього часу ще не прибрані, - кажуть місцеві.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Засєкіна Оксана Показати IP 6 Листопада 2013 13:04
Все що Ви можете бездарна ВЛАДА зробити - це паспортизувати сміттєзвалища в кожному селі , відмити гроші та закопувати сміття в землю . "Не видно - не стидно!!!"

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus