USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

На Волині створять нові молочарські кооперативи

31 Жовтня 2013 12:00
Четверо волинських селян-одноосібників отримали холодильне обладнання для розвитку власного господарства, - повідомили у департаменті агропромислового розвитку облдержадміністрації.

Власники особистих селянських господарств - Віктор Боярський з Володимир-Волинського району, Леонід Борейко з Луцького району, Ольга Бурко з Ковельського району та Іван Шуфрун з Турійського району отримали холодильне обладнання ємністю 200 літрів.

Обладнання, закуплене за кошти обласного бюджету, вручили господарям, які утримують 5 і більше корів, реалізують молоко у бюджетні заклади, на ринках та молочних точках області.

Зі слів власників особистих селянських господарств, у подальшому вони планують створити молочарські обслуговуючі кооперативи.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Міля Показати IP 31 Жовтня 2013 13:04
Хороша справа. Беру у Борейка молоко, добре і якісне. Рекомендую.
Гость Показати IP 31 Жовтня 2013 13:23
Дуже смачне молоко з Угринова там свій молокозавод,імпортне обладнання, своя ферма.Суперове молоко,строк годності 2 дні.Це говорить про те,що воно натуральне

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus