USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

На Волині вибрали кращу медсестру. ВІДЕО

23 Червня 2011 14:35
У шістнадцятому обласному конкурсі «Краща медична сестра Волині» перемогла працівниця Луцької міської дитячої поліклініки Катерина Юфімюк.
У трьох турах змагалися 17 учасниць з усіх районів Волині, які перемогли у своїх лікарняних закладах. Демонстрували знання теорії і практики, а у конкурсі «Візитка» представляли свій лікувальний заклад і важливість обраного фаху. Про це йдеться у сюжеті Волинської ОДТРК.
Переможниця Катерина Юфімюк каже, що хоче стати кардіохірургом, а тому не збирається зупинятися на досягнутому і продовжуватиме вчитися.
Попри низьку заробітну плату, професіоналізм волинських сестер – на високому рівні, запевнив заступник начальника управління охорони здоров’я облдержадміністрації Іван Грицюк.
Переможниця конкурсу представлятиме область на регіональному етапі.
Волинські медсестри ще не перемагали у всеукраїнському конкурсі, але завжди були у десятці кращих.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
жора Показати IP 23 Червня 2011 21:58
Дай тобі Боже, дитено, шоб як тебе в село фершалкою запруть, шоб ти там субі алкоголіка не знайшла і шоб терпіння й здуровля хватело після бураків по ночи ше ходети по бабусях старех і уколи їм рубети й теск мірати.. о..

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus