USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

На Волині забагато скотомогильників, – ветлікар

20 Травня 2011 14:44
На початок 2011 року на Волині нараховувалося 283 скотомогильники, зараз їх залишилося сто, але і це забагато.
Так вважає головний ветеринарний лікар області Богдан Лозинський, – інформують Відомості.UA.
«Як на мене, то їх забагато, – наголосив Лозинський. – Зважаючи на той факт, що земля після ліквідації скотомогильників може бути використана лише через 25 років, ми повинні якнайшвидше почати їх ліквідовувати. Для цього є всі можливості, принаймні у нас в області. Я розумію, що є скотомогильники, в яких похоронені сибірко-язвені групи тварин, вони мусять бути, від них нікуди не дітися».
Лозинський додав, що на Волині лише сім скотомогильників, які відповідають санітарним вимогам.
«Щоб їх облаштувати за всіма правилами, треба чимало грошей, хай краще на тому місці росте ліс. Ковельський санзавод працює, нарощує потужності, тому є куди дівати тваринні відходи як після переробки, так і після вирощування. Відходи повинні оброблятися та не забруднювати довкілля», – зазначив головний ветлікар області.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus