USD 39.75 40.04
  • USD 39.75 40.04
  • EUR 39.80 40.10
  • PLN 9.85 10.00

На Волині закривають три школи

26 Серпня 2011 17:44
На Волині у районах закриють три школи, оскільки у них навчаються дуже мало учнів.
Про це, посилаючись на попередні дані, повідомив начальник управління освіти і науки Волинської облдержадміністрації Михайло Попович, – йдеться у газеті «Експрес».

Він наголосив, що йдеться не про ліквідацію навчальних закладів, оскільки це не в компетенції його відомства, - таке можуть зробити тільки органи місцевої влади.
За його словами, школу закривають у селі Липа – там навчалися 19 учнів, тож громада вирішила, що краще довозити їх у сусіднє село.
Також, каже Попович, тимчасово не функціонуватимуть школи у селах Заячівка Ковельського району та Кропивники Шацького. Там навчалися відповідно троє і двоє учнів.
Як зазначив посадовець, в області загалом 57 шкіл, де є до десяти учнів.
«Наприклад, у Старовижівському районі, у школі села Комарове за парти сядуть троє учнів, а у Сьомаках – п’ятеро. Півдесятка школярів навчатимуться і в селі Кречів Іваничівського району. Це віддалені села», – сказав Попович.
Втім, нові школи теж з’являться, запевняє чиновник.
«Будемо відкривати кілька нових шкіл – у селах Майдан-Липненський Маневицького району, Баїв – Луцького, Видраниця – Ратнівського та Мостище Камінь-Каширського району», - сказав головний освітянин області.
Загалом на Волині ще будуються, стверджує він, 22 освітянські споруди.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus