USD 39.62 39.90
  • USD 39.62 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

На Волині засуджені провели міжнародний фестиваль. ФОТО

5 Липня 2011 09:45
У Ковельській виховній колонії для неповнолітніх, що на Волині, відбувся XX Міжнародний фестиваль художньої самодіяльної творчості неповнолітніх засуджених «Червона калина».
Цьогорічний фестиваль був присвячений 20-річчю незалежності України, – повідомили у прес-службі Волинської єпархії УПЦ.
Під час фестивалю засуджені виконували конкурси маршової пісні, пробували себе у ролі акторів, а також демонстрували вироби, виготовлені власними руками.
Журі, до складу якого здебільшого увійшли працівники служб у справах неповнолітніх, соціальних служб та служб для молоді, оцінили здібності та таланти учасників фестивалю. При виборі переможця членами журі, окрім творчих здібностей молодих людей, враховувалися і умови перебування засуджених.
По завершенні свята вихованці колонії мали нагоду зустрітися та поспілкуватися з своїми рідними та друзями .
Фестиваль щорічно проводить Державний Департамент України з питань виконання покарань під час літніх шкільних канікул у колоніях.
Основна мета заходу – забезпечення прав неповнолітніх засуджених, які відбувають покарання у виховних колоніях, на дозвілля, відпочинок, участь у культурному житті та заняття мистецтвом, залучення їх до творчості, виховання поваги до духовних традицій українського народу та історії України.
На заході були присутні представники державних органів, громадських і релігійних організацій, засобів масової інформації, творчі колективи.
На запрошення представників Департаменту і колонії на фестивалі були присутні керуючий Волинською єпархією митрополит Луцький і Волинський Ніфонт, духівник ув’язнених Волинської області протоієрей Георгій Шевчук, голова інформаційно-просвітницького відділу єпархії протоієрей Валентин Марчук, протоієрей Василь Сергійчук.


















Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus