USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

На Волині створять нове молокопереробне підприємство

12 Квітня 2011 13:11
Один із найбільших виробників молока на Волині – сільгосппідприємство імені Шевченка Горохівського району – уклало угоду про купівлю обладнання для переробки й пакування своєї продукції.
Керівник господарства Андрій Турак каже, що цільне «непорошкове» молоко через декілька місяців з’явиться на полицях волинських магазинів. Основна частка споживачів цієї продукції, за планами Андрія Турака, – це школярі й вихованці дитсадків. Про це розповідає Волинська ОДТРК.
Щоб придбати переробний комплекс, підприємство бере кредит у комерційному банку, а держава обіцяє погасити відсотки. Втім керівник не впевнений, що така компенсація надійде.
«Обласна влада лобіюватиме в профільному Міністерстві питання фінансової підтримки цього проекту», – запевнив начальник Головного управління агропромислового розвитку облдержадміністрації Юрій Горбенко.
Під час наради щодо кредитування інвестиційних проектів посадовець зазначив, що уряд надає перевагу таким ініціативам, як будівництво молокопереробного комплексу.
Андрій Турак зазначив, що від ідеї будівництва молокопереробного комплексу не відмовиться, хоча стовідсоткових гарантій фінансової підтримки не отримав.
Перша продукція, за планами керівника, має з’явитися на ринку восени цього року.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
лучанин Показати IP 12 Квітня 2011 13:50
Вже приєднуюсь до постійних покупців. Готовий і більше платити за якість. Давно не купую продукцію ковельську.
КАЗНАЧЕЙ Показати IP 13 Квітня 2011 08:49
Турак робить ковбасу без мяса і зробить молоко без молока. Це чергова кража бюджетних коштів.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus