USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

На волинських школярів хочуть начепити світловідбиваючі наліпки

5 Липня 2013 15:34
На придбання світловідбиваючих елементів – флікерів – для школярів на Волині хочуть виділити 1,2 мільйона гривень із місцевих бюджетів.

Про це йшлося під час засідання постійної депутатської комісії облради з питань бюджету, фінансів та цінової політики 5 липня.

Зі слів заступника начальника управління інфраструктури і туризму Волинської ОДА Василя Козака, якщо начепити на одяг дітей дошкільного і шкільного віку флікери, то це може звести до нуля показник дитячого дорожньо-транспортного травматизму.

Так, на це запланували виділити 1,2 мільйона гривень в період з 2013 до 2016 років.

На думку ж члена комісії, депутата Олександра Свириди, ніхто ці наліпки, або ж, наприклад, жилетки із світловідбиваючими елементами, носити не буде. «Хтось на виробництві зробить, на склад ляже», - переконаний він.

Однак, були й ті, хто не погодився із думкою колеги і все-таки були не проти виділення коштів на придбання флікерів.

Так, член «бюджетної» комісії, голова Волинської ОДА Борис Клімчук зазначив, що флікер вітчизняного виробництва коштує 4 гривні, а європейський – 7 гривень. «Так, не дешево, але й не дорого», - додав він.

Тож, обранці громади підтримали проект рішення про регіональну програму розвитку дорожнього руху та його безпеки на 2013-2016 роки, в межах якого і запланували забезпечити дітей світловідбиваючими елементами на одязі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Знайка Показати IP 5 Липня 2013 15:46
Краще б виробники дитячого одягу одразу використовували такі елементи в дитячому одязі, як за кордоном

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus