USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.80 9.95

На вихідних у Луцьку – вибори

24 Червня 2011 10:34
25-26 червня в Луцьку відбудеться традиційний фестиваль «Студентська республіка 2011».

Фестиваль розпочнеться 25 червня об 11:00 на стадіоні Волинського національного університету імені Лесі Українки. В той же день відбуватимуться змагання з волейболу, стрітболу, брейн-рингу, квесту, мафії, фото квесту, - повідомили 24 червня у прес-службі фестивалю.

Також студенти зможуть відвідати цікаві семінари та подебатувати на актуальні теми. Протягом ночі на території Студреспубліки демонструватимуться фільми та відео презентації вузів.

26 червня відбуватимуться дебати між кандидатами на посаду студентського мера. Як розповів керівник оргкомітету «Студентської республіки» Валерій Пельц, у цьому році Студреспубліка відмовилась від ігрової валюти, натомість учасникам задля перемоги потрібно буде набирати бали в усіх іграх фестивалю.

На думку Пельца це вирівнює шанси на перемогу будь-якого вузу не залежно від кількості студентів, які в ньому навчаються.

Самі ж вибори відбудуться 26 червня з 13:00 до 15:00. Новообраного студентського мера оголосять на гала-концерті. який розпочнеться о 16:30 студентським караоке на площі біля головного корпусу ВНУ, о 18:00 відбудеться конкурс краси «Перша леді Волині».

Після конкурсу лучан з Днем молоді вітатимуть місцеві гурти «Давня казка» та «ФлайzZzа».

Довідково:

Організатор фестивалю «Студентська республіка»: ВОО «Народно-демократична ліга молоді». Фестиваль відбувається під патронатом голови Волинської облдержадміністрації Бориса Клімчука.

Партнери фестивалю: Волинська облдержадміністрація, благодійний фонд «Рідна Волинь». Головний спонсор: ПрАТ «Датагруп», спонсори: Галичина, ТМ «Рудь», Луцьк Сантех Монтаж - 536
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus