USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.71 9.93

Начальник Луцького прикордонного загону подав у відставку

6 Вересня 2016 08:17
Начальник Луцького прикордонного загону Олександр Соловей написав рапорт про відставку та, найімовірніше, залишає межі області, - повідомляє Волинська газета.

Як повідомлялося, у березні цього року Луцький прикордонний загін Державної прикордонної служби України очолив новий керівник Олександр Соловей.

Нового командира колективу представив начальник Північного регіонального управління полковник Валерій Курніков, із яким на зустріч прибув і попередній керівник загону – підполковник Олександр Мейко.

А офіційне представлення Олександра Солов’я відбулося 4 квітня 2016 року під час оперативної наради, де Олександр Іванович розповідав про свої першочергові завдання на цій посаді. Та після першочергових завдань повсякденні наступили ненадовго: підполковник Соловей написав рапорт і, як стало відомо з поінформованих джерел, пославшись на сімейні обставини приблизно тиждень тому взагалі звільнився зі служби в Державній прикордонній службі України.

Де він продовжить свою трудову біографію, а чи зосередиться на заслуженому відпочинку, наразі ніхто не знає, крім нього самого. В усякому випадку, 43-річний уродженець Хмельниччини починав службу на посаді начальника прикордонної застави в Донецькому прикордонному загоні, а до призначення в Луцьк був начальником штабу Мукачівського прикордонного загону та начальником Мостиського прикордонного загону.

Хто стане вже 13-им за роки Незалежності начальником луцького прикордонного загону, наразі невідомо.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Мудрики Показати IP 6 Вересня 2016 09:57
Ключова посада для луцька- начальник прикордоного загону.Всеодно що начальник котельні на карбишева чи зам романюка .
1312 Показати IP 6 Вересня 2016 10:25
АХАХА!!! Не витримав лихої долі... Це ж не посада - це ДЖЕКПОТ!!! Бедняга до палкана не дотянув. Оце ВТРАТА!!! Нефіг їх так просто відпускати - залишить в кабінеті все що замутив і ВІЛЬНИЙ!!! Кр**а...
Клава до 1312 Показати IP 6 Вересня 2016 15:45
Різніця меньше 100гр.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus