USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.71 9.93

НАК «Нафтогаз» вимагає від «Луцьктепла» повернути давні борги

18 Травня 2016 11:19
ДКП «Луцьктепло» досі в невизначеності: лімітів на газ підприємство не має, а НАК «Нафтогаз», своє чергою, не поступається і вимагає погасити всі давні борги.

Про це стало відомо під час засідання міськвиконкому сьогодні, 18 травня.

Так, виконувач обов’язків директора ДКП «Луцьктепло» Валентина Малютіна повідомила, що підприємство досі не має лімітів на газ. І це попри те, що є договір з НАК «Нафтогазом» на постачання газу з травня по вересень.

Своєю чергою, НАК «Нафтогаз» вимагає повністю погасити заборгованості за всіма статтями. Зі слів Валентини Малютіної, за газ для населення підприємство розрахувалося повністю. Але є ще борги 2012 року, окрім того, неповною мірою розрахувалися бюджетні установи у зв’язку з різницею тарифів (борг - 13 мільйонів).

Разом з тим, Луцький міський голова Микола Романюк повідомив, що найближчим часом мають знову відбутися переговори з газовиками.

«Є проблеми з Коротею (Мирослав Коротя – очільник ПАТ «Волиньгаз» - ред.): не хочуть підписувати на яких умовах постачати газ», - розповів він.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Вітя Показати IP 18 Травня 2016 13:47
Коротю на мило, Карпомиза теж, такі собі 2 злодії в законі.
Петя Показати IP 18 Травня 2016 19:31
Правду кажеш !
До Д i Ч Показати IP 18 Травня 2016 23:15
Может хватить оббрiхувати людей i дудiти власним лайном! З таким завзяттям можна зламати дудку.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus