USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.98

Наливайченко розповів про подробиці загибелі луцького офіцера СБУ

23 Березня 2015 15:35
Голова Служби безпеки України Валентин Наливайченко повідомив подробиці вбивства працівника СБУ Віктора Мандзика у Волновасі, а також затримання угрупування, що скоїло цей злочин.

Про це голова СБУ Валентин Наливайченко заявив під час брифінгу, - повідомляє Еспресо.TV.

Нагадаємо, вранці 21 березня на одній з вулиць Волновахи невідомі з автоматичної зброї розстріляли луцького офіцера СБУ. Постраждалий від отриманих поранень помер в машині швидкої допомоги.

Сьогодні, 23 березня, Віктора Мандзика провели в останню путь у Луцьку. Останній шлях офіцера встелили квітами.

"Хотів би доповісти про те, заради чого віддав життя капітан СБУ Мандзик, коли організовані злочинні угрупування, добре профінансовані, скоординовані та з виходами на політичних представників, зокрема, депутатів народних, з впливом і координацією, як ми обґрунтовано підозрюємо, окремих обласних державних адміністрацій, здійснювали підступні злочинні викрадення людей, тортури, озброєні, зокрема, і в стані алкогольного сп’яніння перевезення контрабандних вантажів високоліквідних товарів, насамперед алкоголь і цигарки", – зазначив Наливайченко.

З його слів, злочинне угруповання було спочатку зупинене у Волновасі. "Вилучено у нього три фури, і, у повній координації з військовою прокуратурою, працівники СБУ, які брали участь у цій конкретній спецоперації, та керівник міліції місцевого відділення Волновахи вилучили вантаж, залишений на стоянці біля відділку міліції Волновахи", – розповів голова СБУ.

В подальшому офіцери, прокурори, повертаючись після завершення спецоперації в самій Волновасі, побачили другу банду, яка виявилася частиною тієї самої банди, яка намагалась пересуватись містом разом з іншими вантажними автомобілями в незаконний спосіб, наголосив Наливайченко.

"Зреагували, капітан СБУ і прокурор зупинились, розпочали перевірку, у відповідь зухвало, скинувши всі маски, причому в стані алкогольного сп'яніння, у формі ЗСУ бандити, застосувавши зброю проти капітана СБУ в повітря, другий постріл був у голову офіцера СБУ. Таким чином злочинці захищали свої вантажі й намагались зупинити законну діяльність нашої групи, що працювала у Волновасі", – повідомив голова Служби безпеки.

Він додав, що троє так званих бійців були затримані, вони наразі перебувають під арештом у Волновасі. Одна особа, оскільки чинила опір, поранена, їй надається медична допомога, водночас тривають допити цієї людини.

"У подальшому було організовано перехоплення вбивці, який застосував зброю і є одним із керівників банди, яка тероризувала не тільки населення в Донецькій області, але і в Дніпропетровській (в самому Дніпропетровську). Прізвище цієї особи Гордєєв", – зауважив Наливайченко.

З його слів, протягом суботи і неділі у Дніпропетровській області було затримано шість членів цього злочинного угрупування на додаток до трьох, які були затримані під час бойової операції у Волновасі.

"Зі санкції суду та прокуратури були проведені обшуки в приміщеннях цих осіб та їх спільників. Вилучено, Аваков повідомляв вчора, а я підтверджую, величезний арсенал зброї", – підсумував голова СБУ.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 18
Правдоруб Показати IP 23 Березня 2015 16:10
Це початок апокаліпсиса в Україні. Як тепер їхати в АТО, коли там свій у свого стріляє. Вже рік пройшов, а порядку нема, і не передбачається
апокаліпсис до Правдоруб Показати IP 23 Березня 2015 16:20
в вас в головах вже давно..тому і поряджку немає...радянського союзу вже невернеш..добрий п стає потрохи на шлях ющенка..а народ замість того щоб проголосувати за тих хто хотів систему міняти знов за добрих совєтів...хлопця шкода..в другій частині преск.онф. наливайченко здивував..під себе знов все до кінця підганяють..
Петро до Правдоруб Показати IP 23 Березня 2015 16:35
Ти не правдоруб,а просто дуб. Не один в одного стріляють,а бандюччя убивае все украінське,а найперше-украінців. Якого тобі порядку? Ідь захищати свою рідню-це і весь порядок.
ПетрУ Ч до Петро Показати IP 23 Березня 2015 16:43
А ти чого строчиш Пєтья?:) Приклад покажи, а не свої замовні статейки строчиш!!!
тільки Показати IP 23 Березня 2015 16:40
що читав це що пише єнтот анонім на "антіфашист"юслово в слово.. ми тут самі розберемся ..в них стабільность і царь поджизнєнний..там прощє..цікава стаття про їхній бит.шукайте через гугл.-из россии: безумие кремлевских троллей. на цьому сайті їх багато пасеться .певно модератор то щитає гласом народа ..
Анонім до тільки Показати IP 23 Березня 2015 16:59
Служба безопасности Украины проводит спецоперацию в связи с появлением вооружённых людей в киевском офисе «Укрнафты», а глава МВД дал сутки на разоружение частным охранным фирмам. Украинские СМИ меж тем сообщают, что бойцы добровольческих батальонов, имеющих отношение к олигарху Игорю Коломойскому, направились из Донбасса в Киев, где разгорается война за энергетические компании. А Пётр Порошенко направил в Днепропетровск два батальона Нацгвардии. И ты будешь спорить о том, что это не украинские новости?
правдива Показати IP 23 Березня 2015 16:41
Стаття порізана і подається не так як у більшості ЗМІ! Наливайченко конкретно підозрює, і вони були на допиті у СБУ, заступники Коломойського Корбан та Олійник, а також нардеп Денисенко який заступався за двох перших! Дуже цікаво?! Далі буде...
Анонім до правдива Показати IP 23 Березня 2015 16:48
Итак уже ясно. Ведь если вчера МВД и СБУ еще пытались смягчить удар по Коломойскому, то уже сегодня они полностью поддержали линию Порошенко, что означает, что американцы определились со своим решениям в вопросе украинских олигархических разборок.
вся до Анонім Показати IP 23 Березня 2015 16:56
коментар було видалено
Анонім до вся Показати IP 23 Березня 2015 17:01
Сегодня же глава СБУ Валентин Наливайченко озвучил на брифинге информацию, что высокопоставленные чиновники днепропетровской областной администрации подозреваются в финансировании бандитских группировок. Издание LB.Ua раскрыло имена этих лиц. выяснилось, что СБУ заинтересовалось людьми из самого близкого окружения Коломойского - заместителями Днепропетровской обладминистрации Геннадием Корбаном и Святославом Олийныком. Как пишет издание, они подозреваются в поддержке организованной преступной группировки, представители которой занимались похищением людей, контрабандой в зоне АТО и могут быть причастны к убийству сотрудника СБУ в Волновахе.
допит до правдива Показати IP 23 Березня 2015 16:52
тільки в пятницю був..читайте другу сторну то цікаво..нахрна коломойскому фури 3 з контробандою та 11 безбашених бандюків?читайте як спокійно любий товар офіційно завозився і завозиться в крим..як навіть в луцьких супермарекетах вільно продаються досі кунфєти та вироби навіть кондитерські кінця того року початку цього виготовленні в новоросіях..в аптеках те саме!авк з тої сторни завод сам зупинив в кінці січня..бо мол проблеми з поставкою сирья..а продукція сюда йшла вся.дуже не цікаво?того не бачили? очереді на крим ..хочуть пускають товар хочуть не пускають..а російське як навіть воно є то в рази дорожче..а тут і кримчанам показують який путін-хоче пустить хоче не пустить..хохли всьравно штоб з голоду не сдохнуть самім будут послушниє..стратєгі..
Анонім до допит Показати IP 23 Березня 2015 17:06
По поводу цен в России: В Донецке цены на российские сигареты практически в два раза ниже, чем на аналогичные украинские сигареты. И те и те поставляются частниками.
Анонім до правдива Показати IP 23 Березня 2015 21:02
"і вони були на допиті у СБУ" за день до гибели офицера СБУ.
Версія дніпровських Показати IP 23 Березня 2015 16:56
Версія дніпропетровських фігурантів (онлайн) http://tsn.ua/politika/divitsya-onlayn-pres-konferenciyu-zastupnika-glavi-dnipropetrovskoyi-oda-417083.html
хе-хе до Версія дніпровських Показати IP 23 Березня 2015 17:00
Почалось... Закуповуймо попкорн...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus