USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Щодо вбивства офіцера з Волині: нардеп звинувачує Порошенка у дестабілізації

23 Березня 2015 18:34
Народний депутат з фракції БПП Віталій Купрій звинуватив Петра Порошенка в дестабілізації ситуації в Дніпропетровській області та оголосив про вихід з фракції БПП.

Про це депутат написав на своїй сторінці в Facebook, передає Цензор.НЕТ.

Повний текст заяви депутата:

"Моя реакція на заяву Валентина Наливайченка про причетність керівництва Дніпропетровської ОДА до вбивства співробітника СБУ в Волновасі і про те, що відбулись допити в цій справі, така:

Я в п'ятницю сам особисто був присутній на допиті Корбана і Олійника в СБУ. Там взагалі не піднімалось питання вищезгаданого злочину, який взагалі був скоєний лише наступного дня в суботу. Допит проводився слідчими СБУ в порушення вимог статей 36 і 216 КПК по ""міліцейській" 349 статті Кримінального кодексу України - захоплення представника влади.

Вбивства, дахування контрабанди, викрадення людей - це достатньо серйозні злочини, звинувачення в яких має бути доведено в суді. Мене обурило, що Валентин Наливайченко вже через 2 дні після вбивства називає імена підозрюваних, навіть без проведення належного слідства. Зокрема, за моїми даними контрабанда дахується саме СБУ, а не чиновниками місцевих адміністрацій.

Я переконаний, що пан Наливайченко зробив провокаційну заяву на вимогу президента Петра Порошенка, який фактично дестабілізує державну владу в регіоні.

Знаючи скільки зробило для збереження державності керівництво Дніпропетровської області, як рішуче воно бореться з нащадками режиму Януковича, можу заявити про свою незгоду з рішенням Петра Порошенка.

Зі свого боку, як правозахисник, я бачу, що Президент Порошенко:
1. Не виконав своїх передвиборчих обіцянок з продажу бізнесу - Ліпецької фабрики та 5-го каналу.
2. Увійшов у змову з антидержавними олігархами і надав вказівку не розслідувати злочини режиму Януковича як злочинної організації.
3. Разом зі своєю ставленицею - головою НБУ Гонтаревою нажив мільярди на нестабільності грошової системи.
4. Покриванням нефахового керівництва Генштабу і держзради в СБУ сприяв загибелі наших бійців на Донбасі.
5. В угоду Путіну порушив міжнародні зобов'язання України перед Європейським Союзом і зупинив процес ратифікації Римського статуту Міжнародного кримінального суду, щоб не сісти самому за грати за масові вбивства мирного населення на Донбасі.
6. Провалив реформу правоохоронних органів, податкової системи, та сприяв ухваленню антинародного бюджету і зниженню соціальних стандартів.
7. Затягує створення незалежного Антикорупційного бюро.
8. Протиправно впливає на правосуддя в резонансних кримінальних справах. У справі "Гонгадзе" заблокував процес розсекречення матеріалів справи щоб надати можливість замовникам вбивства уникнути покарання.
9. Заблокував процес реабілітації політв'язнів режиму Януковича та створив прецедент кримінального переслідування учасників мирних протестів, які критикують владу.
10. Підтримує принцип "вибіркового правосуддя" та бездіє у випадках очевидного порушення прав людей.

Порошенко до сих пір продовжує обманювати український народ. За таких причин, я змушений вийти з фракції Блоку Петра Порошенка у Верховній Раді.

Закликаю всіх членів фракції БПП, які поділяють мою думку, долучитись до мене і створити окрему депутатську групу, яка не словом, а ділом буде впроваджувати в життя те, що було обіцяно людям в наших передвиборчих програмах!"

Додамо, окрім Купрія, депутати Верховної Ради Андрій Денисенко, Олександр Дубінін та Валентин Дідич оголосили про вихід з фракції Блоку Петра Порошенка у зв'язку з "цькуванням дніпропетровської команди". Вони мають намір створити свою депутатську групу.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 10
102 Показати IP 23 Березня 2015 18:39
Всі вони "ДОБРІ"... - ХАБАРНИКИ. Але, рано чи пізно, час розплати настає...
Анонім Показати IP 23 Березня 2015 18:54
в блоці пороха і в народному фронті позбирались одні пристосуванці
Дончанин Показати IP 23 Березня 2015 19:01
ДНЕПР, ВСТАВАЙ! — народное вече жителей Днепропетровска по вынесению вотума недоверия преступному режиму Порошенко состоится на центральной площади города 25 марта в 18:00. Об этом заявил сегодня на пресс-конференции в Днепропетровской ОГА Народный депутат от Блока Петра Порошенко Андрей Денисенко. «Увидимся на баррикадах!» — такими словами закончил свою пламенную речь соратник опального губернатора. И, вообще, эта статья по сравнению с самой пресс конференцией - цветочки против ягодок.
Анонім до Дончанин Показати IP 23 Березня 2015 19:10
коли при владі знову бл*ді, то можна й встати
не пацик Показати IP 23 Березня 2015 19:49
вставай-вставай-вставай- куда вставай? з ким вставай ? за кого вставай ? стою вже з 1991 року і крім горизонта нічого небачив :!-ні на службі- ні на роботі-ні на пенсіі -: встану піду вже в черговий раз провідаю на цвинтарі рідних і знайомих : Хай вже стають яценюки- наливайченки-авакови самі за себе -мені ще в аптеку за ліками треба встати
Все Показати IP 23 Березня 2015 21:06
що написав Купрій -ПРАВДА. Порошенко Коломойського хоче представити як олігарха і посадовця, що зловживає владою, а в самого що- амнезія, чому це він і далі є власником рошену - суперпотужного бізнесу і водночас поєднує посаду президента? Він так закликає дотримуватися закону і що - сам найперший бандит. Нехай розпочне з себе, а тоді матиме право - моральне і юридичне - розбиратися з Коломойським та іншими, а то виходить так - "відіжму" в коломойського, бо мені треба в своїх інтересах це контролювати. Взагалі, що це за президент - на всі питання в нього одна відповідь: путін не дозволяє зробити те, путін недозволяє зробити це. Він кому служить: Україні чи путіну?
даневсе до Все Показати IP 24 Березня 2015 08:48
все пишут правду - не трудно. Только когда сами у корыта, то прячут ее куда подальше.
Вадим Показати IP 24 Березня 2015 09:46
Да... план Путина сработал. 10 дней отсутствовал. Где был, что делал, с кем встречался - тишина. И вот, после этого у нас начинается грызня среди Порошенко и люто ненавидимого Путиным, Коломойским.
Анонім Показати IP 24 Березня 2015 11:41
Ніхто і не розраховував шо в цьому парламенті не буде таких продажних уродів,але всім видно хто є ху....тому не має чого каламойському дерти горло і кричати який він чесний патріот і мецинат.кому цнй поц хоче розказати.зрозуміло що це чисто його бізнес інтерес.
Анонім Показати IP 24 Березня 2015 11:42
Ніхто і не розраховував шо в цьому парламенті не буде таких продажних уродів,але всім видно хто є ху....тому не має чого каламойському дерти горло і кричати який він чесний патріот і мецинат.кому цнй поц хоче розказати.зрозуміло що це чисто його бізнес інтерес.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus