USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Радянського партизана хочуть позбавити звання «Почесний громадянин Луцька»

23 Липня 2018 15:38
Вдруге депутати Луцької міської ради піднімають питання щодо позбавлення «червоного ката» радянського партизана Антона Бринського звання «Почесний громадянин Луцька». Відповідний проект рішення зобов’язався підготувати депутат Павло Данильчук.

Про це йшлося під час засідання постійної комісії Луцької міської ради з питань планування соціально-економічного розвитку, бюджету та фінансів.

«Бринський - НКВДист, він організовував етнічні «чистки» на Волині, вбиваючи поляків та розпалював міжнаціональну ворожнечу. Цього «червоного ката» треба позбавити почесного звання «Почесний громадянин міста Луцька». Раніше маневицька школа носила його ім’я, вже це рішення скасували, тому прошу й нам належно відреагувати», - озвучив ініціативу Павло Данильчук.

Члени комісії запропонували йому підготувати відповідний проект рішення, на що депутат погодився.

Нагадаємо, торік це питання вже піднімалося, однак юридичний департамент міської ради дав висновок, що підстав позбавляти звання немає.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 46
Волиняка Показати IP 23 Липня 2018 15:44
Хай обгрунтує і докаже на історичних підтверджених фактах, Що він (партизан) кат. Голослівний піар хай поширює деінде.
Андрій до Волиняка Показати IP 23 Липня 2018 15:55
А Ви обгрунтовано,на історично підтверджених фактах доведіть,що він не кат.
Лучанин до Андрій Показати IP 23 Липня 2018 16:28
Дуже дивна позиція. В нас діє презумпція невинності - людина не винна до тих пір, поки не довели її вину. А у вас навпаки. Оголошуємо винним, а далі треба обвинувачованому або його стороні доводити, що він невинний. Це називається правосуддя по-українськи чи може по-бандерівськи?
Анонім до Лучанин Показати IP 23 Липня 2018 22:41
В нас діє презумпція невинності - людина не винна до тих пір, поки не довели її вину.../// презумпція невинності стосовно того, хто боровся із злочинцями - абсурд, погодьтесь.
скептик до Волиняка Показати IP 23 Липня 2018 16:48
"13 жовтня 1943 року його загін (бринського ) спалив село Стара Рафалівка (нині Володимирецького району Рівненської області України), вбивши близько 60 людей, серед них і дітей (хлопчикові розпороли живота штиком, а дівчинку спалили живцем)". ЩЕ ДОКАЗИ ПОТРІБНІ ДЛЯ НКВДистської наволочі ?
Скептик до скептик Показати IP 23 Липня 2018 19:46
Ссилку в студію будьте ласкаві. Бажано офіційне джерело з документальним підтвердженням, а не факти взяті зі стелі. Ато так скоро всіх "небандерівців" будемо судити.
скептик до Скептик Показати IP 23 Липня 2018 21:00
пошуком вмієш користуватись ? чи з маацкви методичку не вислали ?
КЛАВА Показати IP 23 Липня 2018 16:29
Він - герой !!! Командир прославленого партизанського з"єднання - нищив німецько - фашистських загарбників і усю нечисть яка біля их окопалася !!!
скептик до КЛАВА Показати IP 23 Липня 2018 16:49
крім фашистської я знаю ще одну нечисть - НКВДистсько-большевистську
свд до скептик Показати IP 23 Липня 2018 18:26
а я знаю бульбашів і скептика
скептик до свд Показати IP 23 Липня 2018 19:49
і як це ти з петлі вискочив, кацапику ?
брат канонєнкоклав до КЛАВА Показати IP 23 Липня 2018 16:50
Да дайош пятілєтку і жалізового коня..індустріалізація та гулагізація..пишіть брати старшиє как нам жть і что єсть демократія і вєра православная от лєнінцофф
Анонім Показати IP 23 Липня 2018 16:52
Представляете, что было бы с нашими землями без таких вот "НКВДшних катів"? Тут была бы Германия, в лучшем случае - Польша. И улицы и школы именовались бы далеко не Шевченковским именем. И не Бандеровским, т.к. сей деятель, в отсутствии наших националистов, покоился бы давно с миром. Раздобревшие и раздавщиеся вширь, бывшие вчера ничем деятели выносят суд людям, боровшимся с фашизмом. Жить в лесу, без всяких удобств, рисковать жизнью ежечасно, устраивать диверсии немецким войскам, терпеть боль, голод, неудобства - это теперь для раскормленных данильчуков ничто и даже больше - предательство. Куда девается здравомыслие у государственных деятелей? Намеренно создают вокруг себя зловонное облако псевдопатриотической деятельности для того, чтоб не бросалось в глаза стремительное улучшение их материального положения. Самое обидное, что они нас, сограждан, таких же украинцев, считают "недолугими", лохами, обманывают и обводят вокруг пальца; и еще хуже - похоже, у них это неплохо получается. Благодаря кому сейчас Порошенко занимает свое место и именуется Президентом? Кто привел Лапина Игоря в парламент и наделил его званием НАРОДНЫЙ депутат? Кто порождает, воспитывает и взращивает таких вот данильчуков, кив, аваковых, парубиев и пр. Недаром каждый народ заслуживает свое правительство... Что-то с нами не так.
всього не до Анонім Показати IP 23 Липня 2018 17:26
Оссіліл.но суть уясніл.спасібо деду за победу
скептик до Анонім Показати IP 23 Липня 2018 18:11
так "с вамі" всьо не так. большевистсько-комуняцька бандовлада 70 років грабувала Україну, вбивала кращих її синів і дочок. розкормлені пацюки кажеш... це ти про члєнів палітбюро, які в кінці 80-х вивезли за границю ешелони золота, чи про горбачиху, яка розраховувалась золотою карткою (ліміт картки - 1 млн доларів) в елітних магазинах лондона і парижа ? а може про льоню брєжнєва, який колекціонував раритетні автомобілі ? історія не знає слова "якби", але якби якби разом з гітлерівським фашизмом у 1945 році був розгромлений савєцький фашизм, Україна напевно була квітучою багатою державою, а не колонією у складі серисери
Анонім до скептик Показати IP 23 Липня 2018 20:02
Пребывание в ненависти, или даже просто неприязни, или отрицании по отношению к собственрому прошлому повреждает ум. Что это за цифры такие: "1 млн. на золотой кредитке", это что за информация. Поэтому сейчас Украина в таком состоянии? Из-за того, что жена Горбачева делала покупки в Лондоне вы теперь чувствуете себя глубого обкраденным существом? По поводу "бандовлада грабувала Украину" - никто и не спорит, что большевики пришли к власти в результате такой же революции, как и в 2014м году. Одним из характерных признаков стало большое количество расплодившихся Шариковых, совсем как и сейчас. Но за 70 лет власти на территории Украины было построено такое количество добывающих, перерабатывающих, пищевых, химических предприятий, электростанций, школ, больниц, садиков и пр., что теперешняя власть до сих пор продавать не успевает. А теперь садик откроют - и событие... Меня вот удивляет, почему, если патриот - то обязательно тыкающий, хамоватый и безграмотный. Ну как с такими качествами можно страну возрождать? Вот как в 17м году - "кто был ничем - тот станет всем" Это про Вас!
скептик до Анонім Показати IP 23 Липня 2018 21:17
я радий з вашої самокритики стосовно шарікових. порівняти переворот купки бандитів у 1917 році із всенародним бунтом проти влади у 2014 - це якраз для шарікових.серисери - це ваше минуле. для більшості це була тюрма народів. і сьогоднішній стан України - це наслідок злочинної діяльності комуно-большевистської банди, яку по-доброму треба було у 90-х відправити освоювати необьятниє простори сібірі, які грабували і продовжують грабувати державу. а щодо хамовитості, наглості, безграмотності - це якраз достоїнства вєлікіх срср. основні досягнення серисери - завдяки українським вченим, інженерам. расєя в основному знаменита високим рівнем споживання водяри на душу населення
Ковель до скептик Показати IP 23 Липня 2018 22:34
Не заперечую, що багато талановитих людей, але не всі, звісно, у СРСР було з України, один українець Микита навіть всім Союзом керував, але де ж вони ЗАРАЗ? Вот дійсно, питання, таланти є (чи були, а зараз нема?), а держава влетіла у прірву. За ДВАДЦЯТЬ СІМ років що вони зробили? (мільярди і мільйони в офшорах не беремо до уваги).
скептик до Ковель Показати IP 24 Липня 2018 15:20
так хто керує державою 27 років ? нащадки червоних директорів, партайгеноссе КПSS і "патріоти" України неукраїнського походження ?
Анонім до скептик Показати IP 24 Липня 2018 01:50
Опять 25... Какой-то набор стереотипных словосочетаний вперемешку с оскорбленями. У вас есть какие-то другие варианты высказываний, или только, как у Паниковского в Золотом теленке: "А ты кто такой"? Вот что делали ваши родители при этой косуно-большевистской банде? А дяди, тети, крестные и пр.? Вели подрывную деятельность? Устраивали диверсии? Не думаю. Спокойно работали на бандитских предприятиях и учреждениях, а вы, поди, ходили в бандитский садик или бандитскую школу, жили в бесплатно предоставленном бандитами жилье. Бедные бедные. И как вы все это издевательство то вытерпели только...
скептик до Анонім Показати IP 24 Липня 2018 14:59
у вас і словосочєтаній немає. не кажучи про думку. а з образ саме ви і розпочали. стосовно моїх родичів можу сказати : номенклатурних пайків і безкоштовного житла не отримували. і врешті, поцікавтесь фразою жукова, що Західну Україну не вивезли повністю в Сибір тільки тому, що не вистачило вагонів. і про кількість вбитих і замордованих в таборах ГУЛАГу не забудьте взнати
Лучанин до скептик Показати IP 24 Липня 2018 12:16
Грабували так, що зараз основна частина живе в будинках побудованих за радянських часів, електроенергія із станцій побудованих за часів т.зв. окупації, так грабували, що теперішні "патріоти-олігархи", навіть після 25 років незалежності мають, що прихватизувати і на тих поганих радянських заводах заробляють собі мільйони(не забуваючи при цьому лаяти попередників із радянського минулого), так грабували, що робітник із заводу міг відпочивати на курорті, на якому відпочивали лідери партій, так грабували, що жінка йшла на пенсію в 55 років, так грабували, що після розвалу СРСР Україна входила в 10 сильних економік світу і мала одну з найкращих армій світу, мала одни з найбільших риболовних флотів, ... набридло вже список продовжувати...
скептик до Лучанин Показати IP 24 Липня 2018 15:08
еге ж, памятаю, як гордо ходив в магазин з талонами на шкарпетки і труси, діставав майонез (і все решта)по знайомству, бо на полицях магазинів можна було в футбол грати, займав чергу за маслом і мясом о 3-й годині ночі і т..д. які це патріоти-олігархи заробляють мільйони ? ахмєтови, фірташі, бойки ? уточніть будь-ласка, патріотами чого вони є ? своїх статків в офшорах і фешенебельних курортах ? робітник міг відпочити на курорті - це який робітник англійський чи французський ? жінка йшла на пенсію в 55 років , а потім ще років 20 працювала, бо тої пенсії на хліб не вистачало. ПРОДОВЖУВАТИ ЩЕ?
кому ти розказуєш до скептик Показати IP 24 Липня 2018 19:59
пенсія була 80р (при з/п 100р), хліб 20 коп, світло 4 коп кВт в місті,тролейбус 5 коп, в лікарню можна було йти взагалі без грошей. ти стільки хліба не з'їсиш на всю пенсію. хліб купляли свиней годувати.
скептик до кому ти розказуєш Показати IP 24 Липня 2018 21:45
собівартість хліба була 84 коп за буханку, щоб ти знав. молока - 1грн20 за літру мяса - 13грн. все дотувалось з бюджету. а що крім хліба і молока було в магазині ? полиці заставлені банками згущенго молока. все решта - д"па. одяг, взуття, меблі, побутова техніка - ПОВНА Д"ПА. ага, і свиней кормили на балконі, бо в магазині мяса х"р купиш.
Пастор Шланг Показати IP 23 Липня 2018 17:37
Павлику, а яким катом назвуть через декілька років тебе і тих, що з тобою за організований сучасний геноцид українського народу? Пенсіонери приречені на вимирання, молодь - на постійні заробітки по закордонах, медицина знищується, освіта знищується, люди спиваються і деградують, землі отруюються..... То хто ж ви такі після цього, Павлику????
Пастор Шланг Показати IP 23 Липня 2018 17:42
Бринський з фашистами боровся в 1940-х, а ти, Павлику, скажи, невже через нього у 2000-х населення України зменшилося з 52 мільйонів до 38? Це теж вина Бринського, чи вже з вас пора питати, чого люди сім'ями втікають з своєї країни?
Ковель до Пастор Шланг Показати IP 23 Липня 2018 19:19
Не знаю, коли зупиниться сучасний геноцид українського народу, але мабуть це буде тоді, коли поженуть геть копнями необандерівців, а за червоно-чорний прапор битимуть по пиці. Судити їх за те, що з Україною зробили.
скептик до Ковель Показати IP 23 Липня 2018 21:23
краще було б погнати з України кацапів і їх прихвостнів
скептик до Пастор Шланг Показати IP 23 Липня 2018 19:53
бринський займався провокаціями з метою компрометації ОУН_УПА
Вано Показати IP 23 Липня 2018 17:45
Розберіться краще з Тимощуком Толіком! Там ніяких історичних довідок не треба.
Ковель Показати IP 23 Липня 2018 18:34
Всіх поляків вивезли за Буг після війни, і нема кому розповісти, що творили бандерівці і мельниківці. Бульбаші лютують і думають що прийшли назавжди, але і їх час колись пройде.
скептик до Ковель Показати IP 23 Липня 2018 19:54
ти хворий на голову. поляків, німців, українців вивозила савєцька влада
Ковель до скептик Показати IP 23 Липня 2018 23:06
Операція "Вісла", почитай. Гугл в поміч.
скептик до Ковель Показати IP 24 Липня 2018 15:12
загуглений ти наш !!!!!! операція Вісла - це депортація поляками українців з їх історичних земель з підляшшя, надсяння, холмщини, лемківщини. а тут іде мова про вивезення совєтами в тюрми і табори ГУЛАГу з території Західної України
Ковель до скептик Показати IP 24 Липня 2018 20:04
Я тобі про обмін населенням після війни, а не про вивезення подалі потенційної 5ї колони, при чому було за що.
скептик до Ковель Показати IP 24 Липня 2018 21:47
який обмін населенням !!!!! що ти мелеш !!!!!!!!
3+++ Показати IP 23 Липня 2018 19:46
Правдиво пишеш підтримую. Це історія і час в якому ми жили і раділи і не треба нічого викреслювати і переписувати а ті хто хоче змін хай уважно голосує на виборах бо пройде час і знову буде бажання все переписати
скептик до 3+++ Показати IP 23 Липня 2018 21:24
"ми жили і раділи" - це хто ? комунобанда і їх лизод"пи ?
51 омбр Показати IP 23 Липня 2018 20:31
На ынше *свобода* не здатна
юзько пилсудськый Показати IP 23 Липня 2018 21:51
таке враження, що дописувачі в своїй більшості онуки НКВдистів які творили злочини під керівництвом цієї мерзоти.
Анонім до юзько пилсудськый Показати IP 23 Липня 2018 22:45
При чому ці дописувачі волиняни, мабуть. Не всі, виявляється, д*б*ли. Шок в бандерлога?
юзько пилсудськый до Анонім Показати IP 24 Липня 2018 07:07
Ну звичайно ні!!! Не всі д*б*ли.
скептик до Анонім Показати IP 24 Липня 2018 15:14
ой, чи всі волиняни. тролятиною маацковською аж смердить.
Юзік до юзько пилсудськый Показати IP 23 Липня 2018 22:59
Так,так вони на кожному кроці.... Перевіряй під ліжком кожної ночі.
юзько пилсудськый до Юзік Показати IP 24 Липня 2018 07:18
Попросіть пане Юзю свого сусіда по палаті, нехай він вам перевірить чи нема у вас під ліжком бандерівця. Хоча, в вашому випадку.......... Лікарю,лікарю !!! Зайдіть у шосту палату, Юзік гвалт зчинив.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus