USD 39.40 39.70
  • USD 39.40 39.70
  • EUR 39.55 40.00
  • PLN 9.75 9.88

Наскільки ефективна електронна черга у дитсадки Луцька

3 Лютого 2014 20:45
Чи забезпечило бажаний результат створення електронної черги у ДНЗ Луцька, розповів заступник міського голови Тарас Яковлев.

Про це йшлося під час засідання постійної комісії міської ради з питань торгівлі, послуг та розвитку підприємництва, що відбулося 3 лютого.

Депутат Катерина Мельник поцікавилася у заступника Луцького міського голови Тараса Яковлева, який ефект принесло впровадження електронної черги у дитсадки Луцька, і чи задоволені цим нововведенням батьки.

«Звичайно, сама електронна черга кількість вільних місць не збільшить, але, однозначно, перший ефект полягає в тому, що ми відфільтрували так звані «задубльовані дані». Досить багато було випадків, коли одну дитину записували в декілька садочків. По-друге – це прозорість, адже всі знають про те, що 1100 місць у садочках Луцька не вистачає. Це ситуація об’єктивна, ми з нею нічого не зробимо і не вирішимо проблему за рік. Було багато нарікань на не зовсім чесні і правильні дії стосовно підходу до черги. Електронна черга це питання знімає», - відповів Тарас Яковлев.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Батько Показати IP 3 Лютого 2014 22:12
Бажаний результат може забезпечити тільки хабар завідуючій, тоді дитину приймуть у садочок, а так хоч електронна, хоч паперова - хрін редьки не солодший
Анонім Показати IP 4 Лютого 2014 01:22
Щось я вас пане Тарасе не зрозумів :((( ви кажете "ми відфільтрували так звані «задубльовані дані»" ЦЕ ЯК??? Я БАЧУ ЯК І РАНІШЕ МОЖНА БУЛО ЗАПИСАТИ ДИТИНУ В КІЛЬКА САДОЧКІВ ТАК І ЗАРАЗ МОЖНА...... Електрона черга нічого не вирішує в такому вигляді як вона є адже як такої там нема навіть толкової статистики по садочку та по групах НІХТО НЕМОЖЕ ЗРОЗУМІТИ ЯКЕЮ Є ТВОЯ ДИТИНА НА ЧЕРЗІ В ГРУПУ..... це просто набір даних за який ви певно взяли з платників податків немалі гроші .... АДЖЕ ЧЕРГОВОСТІ НЕМАЄ.... Тобто по великому рахунку якщо я зареєстрував дитину сьогодні а визавтра то візьмуть вашу бо У ВАС ЗВЯЗКИ І БАБКИ.... ПРОФОНАЦІЯ!!!!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus