USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Навколо сміттєзвалища посадили ще 5000 дерев. ФОТО

24 Квітня 2013 15:55
До озеленення краю долучились працівники Державної екологічної інспекції у Волинській області. Так, екоінспектори взяли участь у природоохоронній акції з озеленення території парку імені 900-річчя Луцька, а 23 квітня висадили 5 тисяч молодих дерев навколо полігону твердих побутових відходів села Брище.

Про це інформує прес-служба Держекоінспекції в області.

Крім того, протягом тижня працівники Держеконіспекції брали активну участь у прибиранні прибережних смуг водойм та ліквідації несанкціонованих сміттєзвалищ.

Нагадаємо, представників партійних організацій голова Волинської ОДА Борис Клімчук запросив приєднатися до садження дерев у селі Брище, де знаходиться луцьке міське сміттєзвалище.



Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
сусід по нещастю... Показати IP 24 Квітня 2013 22:40
Садять садять щорік де завгодно..., а хто поливає і скільки прижилося777 Ніхто потім не звітує... Прос... гроші, закопали в землю черговий раз.... і .......... кому це все треба??? "Страна непуганных и.... и...., ах да интеллектуалов..."
тарас Показати IP 24 Квітня 2013 23:14
та це ніякого ефекту недасть. а люди які живуть в селі біля сміттєзвалища як дихали так і далі дихатимуті та питимуть воду з нечистотами!!! а владі тільки потрібно щоб люди не піднімали бунт бо як це станеться знову прийдеться багато обіцяти!!1

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus