USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Найбідніші в Україні – сім’ї з малими дітьми

12 Липня 2011 15:05
Близько чверті всього населення України живе за межею бідності, причому найбільш малозабезпечені – сім’ї з дітьми до трьох років, вони становлять 35,2% бідного населення країни.
На другому місці за рівнем бідності перебувають сім’ї з дітьми й особами працездатного віку: бідною вважається практично кожна третя сім’я. Про це розповіла заступник директора інституту соцдосліджень НАН України Олена Макарова, пишуть Комментарии.
«Попри численні підвищення допомоги при народженні дитини, кількість бідних сімей з маленькими дітьми перевищує навіть середній показник по Україні, - каже Макарова. – Однак ситуація з пенсіонерами не така сумна: лише 16% з них живуть в умовах бідності».
Зниження рівня доходів, за її словами, помітне після досягнення пенсіонерами 75 років. Однак навіть після цього за межею бідності опиняються 23,6% старих людей, що нижче середнього показника по Україні.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Л А Д О М И Р Показати IP 12 Липня 2011 17:15
Переіменування вулиць їм дуже допоможе. 100 %.
Я Показати IP 13 Липня 2011 10:09
А сім"ї з немалими дітьми, тобто тими, які народились ще до того,як давали дитячі гроші багаті. Діти ростуть, а потреби їхні зменшуться, тобто одяг, взуття коштує менше ніж у немовлят, їдять вони теж менше, підручники безкоштовні, іграшок, книжок, журналів, гуртків, секцій, факультативів їи не потрібно, не кажучи вже про таку розкіш, як хоч беушний велосипед, ролики, чи літній відпочинок. Дурні якісь такі висновки роблять,що з малими дітьми сім"ї бідні, а з ростом дитини пропорційно зростає і благополуччя родини, чи що?
ПИЛИП Показати IP 6 Січня 2013 15:15
ТАКІ СІМЇ ДІЙСНО БУЛИ НАЙБІДНІШИМИ В ЧАСИ КРАВЧУКА АЛЕ ЗАРАЗ НА ПОТОМСТВО ШИКАРНО ОКУПАЄТЬСЯ Є ПРЯМИЙ ДОКАЗ ТОМУ НЕЙМОВІРНО ВИРОСЛА КІЛЬКІСТЬ ОСІБ КОТРІ ЗАРОБЛЯЮТЬ ДІТОВИГОТОВЛЕННЯМ А ДО ЗБОЧЕНИХ БРЕХУНІВ СОЦІОЛОГІВ В ЦІЙ СУБДЕРЖАВІ НЕ ЗВИКАТИ

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus