USD 39.40 39.70
  • USD 39.40 39.70
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.88

Наймолодших лучан запрошують на «територію дитинства». ФОТО

11 Червня 2013 11:23
«Скільки сонця, скільки світла, нам дарує красне літо» - під таким девізом відбуваються масові заходи в бібліотеці-філії №5 КЗ «Луцька міська ЦБС», що за адресою проспект Відродження, 26 Б.

Під час літніх канікул книгозбірня працює за проектом «Бібліотека – територія дитинства».


У дитячому відділі для малечі розгорнута книжкова виставка «Теплим сонечком зігріте, по землі ступає літо», де представлена література про красу і неповторність пори року – літа. Доповненням виставки є полиця для читання по шкільній програмі: «Що читати влітку».


Для школярів, які зараз відпочивають в літніх таборах «Радість» (ЗОШ № 22 - ліцею), «Бджілка» (гімназія № 18) проведено свято «Хай щастю дитини не буде кінця», конкурс малюнків на асфальті на тему: «Дітям – щасливе дитинство», презентація дитячої книги «Сім веселих кольорів» Наталії Бугай, майстер клас «Мотанки в дитячих руках, екскурсії по бібліотеці.


Ляльковий гурток «Дзвіночок» представив театралізовану міні-виставу-казку «Про куму Лисичку та кума Журавля», яку виконали Вікторія Гаврилюк, Владислав Ляшук, Вікторія Романюк.


Кожного понеділка для дітей організовують ігри та розваги на свіжому повітрі, щовівторка дітей запрошують помандрувати в країну Мультляндію, щочетверга - посиденьки на літературних лавочках біля бібліотеки.





Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus