USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Найстаріше відео окупованого Росією Прикарпаття

29 Липня 2014 17:17
В мережі з’явилося найстаріше із досі відомих відео про Прикарпаття, датоване 1914 роком.

Архівний сайт CriticalPast до 100-річчя Першої світової війни опублікував на YuoTube унікальне півторахвилинне відео про те, як виглядав Галич у 1914 році під час російської окупації, - пише Еspreso.tv.

У короткій кінохроніці показано руїни будівель і знищений міст у Галичі, який окупувала Росія під час Першої світової війни.

Кінохроніку знято з вікна потяга: видно будинки, сади, покинутий замок на пагорбі поблизу колії. Потім показано російського солдата серед руїн якогось будинку в Галичі, знищений міст через Дністер і вузьку понтонну переправу поруч. Біля переправи стоїть російська канонерка - невеликий бойовий корабель з артилерійським озброєнням, призначений для бойових дій на ріках. Російський офіцер на коні виїздить на берег.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Бандерівець Показати IP 29 Липня 2014 21:03
А ви взагалі сіли собі в тайзі десь там на далекому Сибіру І тихенько мовчите!Ми самі вирішимо де нам жити,А ляхи ще гірші за москалів!
Анонім Показати IP 29 Липня 2014 21:25
Отак потихеньку замість однієї ідеології нам нав"язують іншу.
Дончанин Показати IP 30 Липня 2014 07:20
Показано место, в котором прошли боевые действия. Кого удивляет наличие разрушений при этом. Весь вопрос заключается в том, ради чего Россия вступила в эту войну? А вступила Россия в войну как союзник Сербии.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus