USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.94

Назвали найбільш небезпечні місця у Луцьку

2 Листопада 2017 19:19
Кафе, бари, ресторани, нічні клуби, парки, сміттєзвалища, точки реалізації продажу наркотиків та алкоголю – найбільш небезпечні місця, на думку лучан.

Про це йшлося 2 листопада під час прес-конференції з представлення результатів проведеного опитування у сфері безпеки Громадською організацією «Центр зростання громад» в рамках проекту «Впровадження паспорту безпеки міста Луцьк, як ефективного способу запобігання злочинності».

Так, з 26 квітня по 20 травня проводилося опитування жителів Луцька задля формування пріоритетів правоохоронної діяльності місцевої поліції - респонденти назвали конкретні небезпеки в районі свого проживання.

Лучани нарікають на бар «Космос», нічні клуби «Опера», «Версаль» та «Наталка», а також на нічний магазин «Бруклін». Окрім того, жителі Луцька скаржаться на нелегальні точки продажу алкоголю біля торгового центру «Гостинець», де окремі особи продають горілку, а також продаж алкоголю на вулиці Кравчука, 26. Також лучани вважають небезпечними закинуті будівлі та споруди, де збираються підлітки, зокрема закинуті склади по вулиці Привокзальній, закинуті приміщення Укрзалізниці по вулиці Стрілецька, 39 та 47.

Респонденти також вважають небезпечним територію біля ТРЦ «Порт Сіті», де підлітки розпивають алкоголь, а також влаштовують бійки. Також проблемною вони вважають територію біля ринку «Північний», де постійно розпивають спиртні напої.

Серед особливих небезпек лучани називають притони, де вживають алкоголь та наркотики, - прихисток наркоманів біля будинку №48 на проспекті Волі, а також алкоголіки на вулиці Львівській, 63 та Потебні.

Також лучани вважають небезпечними переходи по вулиці Кравчука, 9 (біля 21 гімназії), відрізок від дитячої обласної лікарні до Північного ринку по проспекту Відродження, пішохідний перехід біля історичного факультету СНУ та всі переходи на кільці біля Північного ринку.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
лучанин Показати IP 2 Листопада 2017 19:25
"з 26 квітня по 20 травня"??? ви чьо там в запої були? листопад надворі
Яр Показати IP 2 Листопада 2017 19:54
А для "Техасу" рядка не знайшлось? Бичарня та ще...
Лучанка Показати IP 2 Листопада 2017 21:05
А ще алкоголіки тусять на перехресті вулиць Рівненської-Сагайдачного. Вже зранку пивко і міцніші напої розпивають біля магазинчика, що там розташований. Для місцевих мешканців- це проблеми, бо туалетами стають під'їзди. Та й діти це все бачать, тим більше поряд садочок.
Лучанка Показати IP 2 Листопада 2017 23:56
Де ці опитування проводились незрозуміло - в нашому місті, що не район - то страшно йти - простий приклад двір по вулиці Степана Бандери 11 - центр міста - тому і гуляє там виключно майбутня еліта Луцька - студенти Східно-Європейського університету та учні гімназії № 9(головне не під вікнами гімназіїі). Про район Балки взагалі не буду згадувати - там без коментарів. Ось тільки не розумію для чого ті дослідження - що вони міняють? Пропозиція розробити типу дорожніх знаків - знак "Небезпечний район - не йліть - поліція тут не їзде".
132 Показати IP 3 Листопада 2017 12:44
Це починає демп. в сторону купівлі даних місць.А коли вставлять на продаж КОНКРЕТНО побачимо Хто бере дану нерухомсть

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus