USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Не подобаються волинські дороги? Завітай у Львів. ФОТО

24 Жовтня 2013 14:31
Урочистості, присвячені Дню автомобіліста, відбулись сьогодні, 24 жовтня, у стінах Волинської облдержадміністрації. Тих, хто крутить «баранку» на благо жителям міста, а також працює у цій сфері, привітав очільник області Борис Клімчук, його перший заступник Олександр Башкаленко, перший заступник голови обласної ради Юрій Лобач, а також градоначальник Луцька – Микола Романюк.

Посадовці привітали присутніх та подякували за їх працю на благо громадян, побажали міцного здоров’я їм та їхнім родинам. Водіям та працівникам сфери перевезень вручили пам’ятні грамоти та грошові премії.

У вітальному слові керівник ОДА зауважив, що, не дивлячись на те, що професія водія, загалом, чоловіча, не варто плодити стереотипи про вміння дам вправлятись з авто:
«Блондинка за кермом це не таке вже й погане явище. Часто буває так, що вони їздять по правилах, а ми, чоловіки – зовсім ні», - жартував Борис Петрович.

Попри це губернатор сказав, що він незадоволений станом доріг. Але, як резонно зауважив Олександр Башкаленко, тим, хто жаліється на проблеми з дорожнім покриттям, потрібно завітати у Львівську область. Мовляв, там стан справ набагато гірший.

«Добрих доріг, ні цвяха, ні жезла вам! Тримайтеся. Тримайтеся, бо було і гірше», - насамкінець мовив Борис Клімчук.












Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
Іванка Показати IP 24 Жовтня 2013 14:40
клас!!!! тим, хто жаліється на проблеми з дорожнім покриттям, потрібно завітати у Львівську область. Мовляв, там стан справ набагато гірший. Тобто ми не рівняємось на краще...от коли вже геть буде яма на ямі тоді будемо думати...
123 Показати IP 24 Жовтня 2013 15:00
ВН! хто придумує такі заголовки? Стаття що про дороги? Фото Львова?
Довгий Показати IP 24 Жовтня 2013 15:38
Скільки можна піаритись на людях? За народні гроші якійсь подарунки за щось. І кого там загнали в цей цирк?
Михайло Показати IP 24 Жовтня 2013 20:08
Не вистачає лише запозичити на Волинь паршиву якість львівських доріг
Водій Показати IP 25 Жовтня 2013 15:49
За багато років вперше влада так вшановує автомобілістів і дорожників. І це дякуючи Б.Клімчуку і О.Башкаленку. Дороги на Волині дійсно порівняно із Львівщиною набагато кращі, а фінансування однакове. Це вже про щось говорить...І якби не старалися на цьому заробити політичних девіденти окремі горе-політики критикуючи і владу і облавтодор, факт залишається фактом,що не зважаючи на ті фінансові труднощі, які переживає дорожня галузь, утримання доріг на Волині проводиться на належному рівні. Ідучи зі Львова і в'їжджаючи у Волинську область так і хочеться подякувати дорожникам і особисто Б.Клімчуку за нормальні дороги, влітку своєчасно обкошені і відремонтовані, а взимку - прочищені. Зі святом дорожники, коли ви добре працюєте, легше працювати нам.
Злий Показати IP 26 Жовтня 2013 12:07
Які нахер дороги? Дибіли на Львів рівняються.Краще подивіться на суідню Польщу (не кажу вже про жабоїдів і німців) які там дороги і як їх зараз обслуговують.Наше бидло тільки і шукає як відмазатись перед народом.Свиноморди.
МАХА до Злий Показати IP 26 Жовтня 2013 12:58
ще на Білорусь

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus