USD 39.75 40.04
  • USD 39.75 40.04
  • EUR 39.80 40.10
  • PLN 9.85 10.00

Небезпечну зупинку на Рівненській демонтують

2 Серпня 2017 11:19
Зупинка громадського транспорту на вулиці Рівненській у Луцьку похилилася й знаходиться в аварійному стані. Аби ліквідувати цю небезпеку для містян, члени виконкому прийняли рішення демонтувати об’єкт.

Про це йшлося під час засідання виконавчого комітету Луцької міської ради 2-го серпня.

Як повідомила директор департаменту муніципальної варти Луцької міської ради Юлія Сиротинська, що інформацію про небезпечну зупинку отримали зі ЗМІ й оперативно відреагували.

«Йдеться про зупинку на вулиці Рівненській, 85. Там похилилася конструкція. Ця зупинка зараз аварійному стані й сьогодні буде демонтована, щоб уберегти містян», - запевнила Сиротинська.

Із цього приводу член виконкому, перший заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів міської ради Григорій Недопад нагадав, що це та зупинка, де в 2011-му році маршрутка здійснила наїзд на людей і загинула жінка.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Лучанин Показати IP 3 Серпня 2017 19:11
Ця зупинка стоїть в такому жалюгідному стані аж з 2011 року.ЇЇ вже давно пора було знести!Невже скільки років не помічали?То треба було ЗМІ звертатися до департаменту муніципальної варти щоб прибрали цю небезпечну конструкцію!А де вони раніше були?А якби журналісти не звернулися,то так би і ще стояла не один рік.А сама влада для чого?Чи владі потрібно вказувати що потрібно прибрати і т.д.бо вона (влада)нічого і нікого не бачить!Муніципали на що дивилися стільки років?То для них треба звернення-а так бе звернення нічого не будуть робити!А ще в Європу хочемо!Аварійну зупинку за 6 років не спромоглися прибрати.Про що ще можна писати чи говорити?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus