USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Маршрутка вбила жінку: подробиці трагедії. ФОТО

5 Січня 2011 09:34
Причиною пригоди, через яку минулого вівторка у Луцьку на зупинці поблизу готелю "Лучеськ" загинула літня жінка, стала помилка водія маршрутки – він не вибрав безпечну швидкість і не врахував дорожню обстановку.

Про це 5 січня повідомили в УДАІ Волині.

Нагадаємо, у вівторок, 4 січня на вулиці Рівненській маршрутний автобус № 17 налетів на літню жінку та врізався у магазин на зупинці – через що жінка померла на місці події.

Як повідомили в ДАІ, водій автобуса І-VАN, 35-річний Микола М., рухаючись по вул. Рівненській в напрямку Київського майдану, не вибрав безпечну швидкість і не врахував дорожню обстановку. Через це він виїхав за межі проїзної частини на тротуар, де скоїв наїзд на 52-річного Миколу А. який стояв на зупинці.

І тільки після цього маршрутка налетіла на 52-річну Ольгу М., яка й загинула на місці пригоди.

Водій автобуса та пішохід Микола А. отримали тілесні ушкодження та доставлені у Луцьку міську клінічну лікарню.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 44
Ри Показати IP 5 Січня 2011 09:37
Жесть!
Не водій Показати IP 5 Січня 2011 09:46
Як вже надоїли ці заучені міліцейські фрази, які вони переписують з протоколу в протокол: не вибрав безпечну швидкість і не врахував дорожню обстановку. А дорогу в Луцьку наш шановний мер посипати піском колись буде? Чи вибрали і чекаємо до наступних виборів, або відлига нам допоможе!
Серж до Не водій Показати IP 5 Січня 2011 20:26
Дійсно ДАЇшники вивчили одну фразу і переписують її з протоколу в протокол, хоть насправді водій втратив свідомість під час руху автомобіля, і зовсім не те що написали не врахував "безпечної швидкості руху".
max-davud Показати IP 5 Січня 2011 09:56
Співчуваю родичам загиблої! Деколи дивно як люди не маючи елементарного досвіду, навиків і мозгів сідають за кермо маршруток! Куди дивляться власники цих автобусів!?!
Roman до max-davud Показати IP 5 Січня 2011 12:06
Якби власники платитли нормальну з/п, то водії більше би приділяли уваги дорожній обстановці та безпечній швидкості, а не грали в гонки за гривнею.
Каттані до Roman Показати IP 5 Січня 2011 17:31
Скільки можна говорити про те, що ціна на маршрутки у Луцьку більш, як рентабельна! Подивіться на ціни і протяжність, при цьому, маршрутів у інших містах (наприклад Львів. Просто, завжди хочеться і хочеться ще більшого. Але, при якихось обставинах це нікому не загрожує, крім совісті. А гонитва за гривнею на міських дорогах, всупереч дорожній ситуації, погоднім умовам, вимогам знаків та ін. - це злочин! Хто рахував, скільки жертв, серед громади за останні роки стали жертвами маршрутчиків? Досить жертв, треба приймати міри!!!
Exaboto до Roman Показати IP 6 Січня 2011 12:06
в Рівному 1.50 і оплата при виході. (
спілкувався з очевидцями Показати IP 5 Січня 2011 10:40
Кажуть, що спереду біля водія та ззаду сиділи його близькі родичі чи знайомі. не хочу нікого ображати, але саме говоріння з ними могло певною мірою спричинити тяжкі наслідки. Про це міні розповів пасажир автобуса. А самі воділи щей перегороджують передні сідушки мотузками - "тіпа для службових потреб"!!! А дорога там реально жахлива - бордюри взагалі нема - сніг згорнули з дороги на тротуар!
нц Показати IP 5 Січня 2011 10:42
а до речі, земельна ділянка, де знаходитьсяа зупинка в оренді і сам магазин, власність колишнього депутата п. москвича і відповідає за її нормальний стан він, в тому числі і за очистку і посипання піском
max-davud до нц Показати IP 5 Січня 2011 11:22
Так в тому і проблема що ніхто ні за що не відповідає! Немає господаря в місті щоб дати тим неробам по шапці.
Елена до нц Показати IP 5 Січня 2011 11:48
Це Москвич повинен посипати піском дороги в Луцьку??????
Семен Показати IP 5 Січня 2011 11:07
Видел, как водитель маршрутки на скользкой догоге сознательно подрезал Део - и хохотать на весь салон. Но смех длился не долго. На остановке парни из ДЕО вышли и разбили зеркало, мол, оно тебе не надо. Но не смотря на отсуствие зеркала, водитель маршрутки продолжил рейс. Видно, смотреть в зеркала водители маршруток так и не научились смотреть.
Лучанин до Семен Показати IP 5 Січня 2011 13:55
А їм ніхто ще не казав що вони там є.
Павло Показати IP 5 Січня 2011 11:12
Хто б сумнівався в тому, що з водія зроблять "цана-відбувайла"! Проте жодного слова не сказано, що муніципалітет просто забив на розчистку і посипання доріг, напевне думають що автівки самі все роз їздять і буде все ОК! В Європі або в ПА це 100% виграшна судова справа для водія і всіх постраждалих за не виконання своїх обовязків муніципальною владою!
злой Показати IP 5 Січня 2011 11:27
МАРШРУТ приносит денег один автобус- касса 1500-2000 грн .топливо 400гр зарплата вод 200 отчисления на ремонт и приобретение 200 грн в день 700-1200гр остаётся *250рабдней=180.000-300.00за год!!Чего жаловаться грех!А вот выплачивать компенсацию попавшим в дтп с участием автобуса они не хотят Вот тут posovesti.добавить com.ua была статья" Советы пассажирам "как получить страховку от владельца маршрутки так вообще нереально.Заставить их на основании законного принудительного дополнительного страхования платить по европейским меркам .Но вот тут начнутся поблемы никого виноватого не будет -zbvt. в виду приговорённого к выплате компенсаций постьрадавшим по Европейским меркам Дадут по тысяи и всё
Елена до злой Показати IP 5 Січня 2011 11:53
злой, Ви так добре підрахували який дохід приносить одна маршрутка..........А чому ж Ви не підете працювати шофером на маршрут, аби заробляти такі суми, які Ви нарахували? А чому Ви в своїх підрахунках не помножили ці суми на 2 і не піднесли їх в куб, то ще більше заробили б?
Лучанин до Елена Показати IP 5 Січня 2011 14:06
А що тут не правда? Хіба що це підрахунок по окремо взятому нормальному маршруту, а Вам, Елена, випав трошки гірший. До того ж це ще залежить від стану автобуса, що в свою чергу залежить від вмінь і нвичок водія. Плюс шофер і власник це велика різниця. В Луцьку одиниці власників сідають за кермо. Звичайно, якщо всі ці гроші будуть тільки іти на ремонт машини, то і заробітку ніякого не буде. В кожного свої проблеми. Не можуть всі бути водіями, як і лікарями, як і чиновниками, як і ... Вже дожилися до того що слюсаря нормального немає, бо кожен хоче бути вище. Хай кожен буде тим ким бути в нього краще виходить. А якщо прогораєте - міняйте бізнес.
Елена до Лучанин Показати IP 5 Січня 2011 19:28
Лучанин, Ви займаєтесь перевезеннями в Луцьку? Коли почнете займатися взнаєте, що тут не правда.....Не Вам судити чим мені займатися.......і, до речі,я перевезеннями не займаюся і ніколи не займалася....навіть пересічний лучанин, який вчився в школі і вміє рахувати підрахує скільки потрібно перевести пасажирів аби заробити такі гроші + заплатити податки, пенсійні фонди і т.д.
13 Показати IP 5 Січня 2011 11:42
І "Бригантина" у парку Лесі Українки пана Д.К.Москвича, і розвалена та згорівша зупинка біля старого ринку теж його. Деякі підприємці стараються та приводять прилеглу територію біля своїх магазинів та посипають піском, а деяким пох.. І нічого їм ніхто не зробить: ні Романюк, ні міліція з поліцією, а якщо не дай Бог хтось почне заставляти, то зразу МАЙДАН!!! Але, повторюсь, не всі такі.
правдолюб Показати IP 5 Січня 2011 13:10
ранише казали бийся води на вийськовий машинеУРАЛ,а зараз кажуть бийсводия маршрутки КУДА ДИВИТЬСЯ ДАЙ
Леонід Показати IP 5 Січня 2011 14:43
Правдолюбу. Ти, лемко кручений, ти ходив хоч рік в школу? Що ти написав?
Ксю Показати IP 5 Січня 2011 15:08
Я не можу зрозуміти в чому вина Москвича в тому що дороги не посипані, одне діло якби людина впала біля зупинки і зазнала травм, а так... Поясніть можливо підприємцям не тільки свої зупинки чистити від снігу і посипати піском, але й дороги. Але це ж абсурд. Якби нинішня влада з Жеками та Дорожніми службами виконувала обовязки які на них покдадені то таких трагедій можна було б уникнути. І не потрібно писати всяку гидоту на водія і перевізника допоки не визначиться достеменно як сталась ця аварія і хто дійсно винен, але в нас дуже рідко карають тих хто цього заслуговує. Але бог йому суддя.................
Wolf Показати IP 5 Січня 2011 15:43
чого удаляють коментар??????
Wolf Показати IP 5 Січня 2011 15:47
ще раз кажу - спочатку визначиться причина, виновник - а потім починайте обговорювати, та й судити когось.... хоча Бог суддя - не Вам судити!
Sergij Показати IP 5 Січня 2011 17:27
Оце правильно, а то один ще невідомо 100% в чому справа, а уже пішла мова
Masha Показати IP 5 Січня 2011 17:53
что за спор?Москвича жаба душит что не он мэр города гонит бочку на Романюка А Романюк в чем виноват?говорят что у водителя эпилепсия началась один Бог знает кто виноват и не надо искать виновных!
маша Показати IP 5 Січня 2011 18:13
москвич повинен дивитися за своєю територією а він ............
Ігор Показати IP 5 Січня 2011 19:18
В усьому винна влада.
Марта Показати IP 5 Січня 2011 19:44
До чого тут Москвич? Хтось впав біля його магазину і зламав руку? Може Москвич винен, що всі дороги в Луцьку не чищені? А до чого тут "Москвича жаба душит что не он мэр города гонит бочку на Романюка А Романюк в чем виноват?" Романюк винен в тому, що дороги в місті не чистяться. Він не може дати розпорядження і проконтролювати аби його виконали? Це ж не перше ДТП в Луцьку за зимовий період через не чищені дороги.
рома... Показати IP 5 Січня 2011 21:12
маша думай про себе,а не...Бо так сама і останешся,або з другом на батарейці.
Дрр Показати IP 5 Січня 2011 22:38
а Романюк повинен відповідати через своїх підлеглих за стан доріг...
Дрр Показати IP 5 Січня 2011 22:39
а Романюк повинен відповідати через своїх підлеглих за стан доріг...
Ксю Показати IP 6 Січня 2011 00:23
Нашим людям їсти не дай, але кістки обмивати це святе. Давайте не будемо змішувати якісь особисті образи, але в тому що сталося немає жодної вини ні Москвича, ні перевізника. Бо якби маршрутка вийшла на рейс несправна, чи водій був випивший тоді інша справа, а так час покаже. Але якщо ви рахуєте, що це вина Москвича, то давайте нехай всі підприємці зимою виходять на вулиці і замість дорожньої служби будуть розчищати сніг по всьому місту. По принципу якщо всі то всі, і нема чого когось судити в такій ситуації, бо невідомо що чекає нас дальше.........
Dima Показати IP 6 Січня 2011 01:26
Про ДТП на рівненьській. Знав ту жінку(саме жінку, а не бабусю, хай там не загладжують суспільну думку, то була жінка, а не бабця). Вона якраз тоді їхала із супермаркету, закуплялась продуктами на різдво, вдома чекала сім"я, дві доньки і чоловік. Часто стою на тій зупинці, маршрутки прилітають на зупинку, не просто приїздять, а саме прилітають, сковзаючи усіма колесами. Звичайно вина і комунальників, за нерозчищені дороги(хоча у звіті ДАІ написано, що стан дороги був ідеальним, але гляньте самі на фото). Проте, на мою думку, вина перш за все водія!!! Вони ж як зпереляку їздять у таку погоду, і по швидкості і по маневрам. В кінці кінців вони несуть відповідальність не тільки за своє життя і життя оточуючих, а й за життя своїх пасажирів. Рахую, що наказувати водія потрібно самим строгим чином, і всіх водіїв і власників маршруток зобов"язати у зимню пору їздити зі швидкістю 20-40 км. в годину. Страшно на вулицю вийти!!!
Коля до Dima Показати IP 6 Січня 2011 08:22
Правильно, якась годинка-друга - і ти на роботі. Якщо водій їде із такою швидкістю, його вся маршрутка підганяє
Міла Показати IP 6 Січня 2011 09:04
Сталася жахлива трагедія - загинула людина, інша отримала травми. От що головне! Покалічені долі та життя людей, навіть того ж самого водія,бо ж,напевно і в нього є сім я, яка не хоче втрачати сина, батька, чоловіка, якщо його посадять за грати. Єдине побажання всім водіям: зменшіть, будь-ласка, швидкість на дорогах, подумайте про себе, про своїх рідних та людей, які вас оточують.
Exaboto Показати IP 6 Січня 2011 12:14
в правила д.р. сказано що водій повинен рухатись з БЕЗПЕЧНОЮ швидкість. А це означає, що він повинен зупинитись пере перешкодою яка перед ним виникла. Також на дорогах не повинно бути льоду. Отже вина водія є, але є вина на мою думку і комунальників.
лучанин Показати IP 6 Січня 2011 14:00
Співчуття рідним загиблої. Ви тільки глянте, як їздять маршрутчики - по телефону розмовляють, підрізають інші машини, на червоне та жовте світло помалу переїжджають, особливо біля ТАМ-ТАМу,зупиняються де попало - на пішохідних переходах, в два ряди на проїжджій частиті (Старий базар, зразу за поворотами... і куди дивиться ДАІ? Ганьба. Вина влади, які тільки збивають хабарі з тих водіїв, а порядки не наводять.
Луцький Показати IP 6 Січня 2011 16:18
Ганьба Романюку за таку розчистку дороги!!! КОМУНЯКУ на гіляку
Меру міста Показати IP 6 Січня 2011 16:42
Пропоную переглянути Договір пр надання в орегду земельної ділянки з Москвичем - якщо в його обовязки входило утримання території біля магазину, відповідне подання в прокуратуру м. Луцька - і за грати Москвіча !!! У перевізника маршруту №17 - забрати Ліцензію і пеердати обслуговування маршруту іншому перевізнику. Думаю, тоді інші власники магазинів на зупинках і перевізники трішки замисляться! Начальника муніципальної поліції - Мамосюк - звільнити, адже жодного власника МАФів за зиму вона не притягнула до адмінвідповідальності за порушення правил утримання території - тільки по базарах рискає і мзду з торгашів збирає в кишеню.
Ксю Показати IP 7 Січня 2011 22:24
Шановний от цікаво в якій ви структурі працюєте? чи вам гроші з неба капають?, чи ви хоч знаєте як ці гроші заробляються?Поясніть в чому вина підприємців, зокрема власників зупинок? Якщо в нас заключені з Жеками договора на прибирання територій, то йдеться зокрема на територію під магазином і на зупинці. Мало того що ми підтримуємо чистоту на зупинці, постійно посипаючи її, то ви ще пропонуєте дороги розчищати, абсурд!!!!! І дуже легко пропонувати владі як саме розібратись з перевізником чи підприємцем. От в тому вся біда, якби поменше слухались таких як Ви тоді можливо більше толку було. Але в першу чергу потрібно вияснити причину, чому саме сталась така трагедія і тільки після того наказувати дійсно того хто на це заслуговує, а не брати всіх під одну планку.
SASA Показати IP 7 Січня 2011 22:59
Як проходять мед.огляд водії, і про таку хворобу як епілепсія ніхто нічого не чув і не знає?
Шукаємо свідків Показати IP 12 Січня 2011 13:16
Якщо хтось на момент трагедії знаходився на зупинці або біля зупинки і бачив як все це відбулось прохання звертатися за телефоном 067 70 99 275 для встановлення подробиць трагедії
Klim Показати IP 26 Лютого 2011 01:44
План на 17 в районе 750 грн + шофер с пустим гаманцем не піде собі не менше 150 грн + 400грн не менше . а недодасиш план хазяину уже рве клему вот вам и гонка за рубльом

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus