USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Невикуплені квитки на «Євро-2012» анулюють

17 Серпня 2011 14:25
Розпочався процес анулювання невикуплених квитків на матчі фінальної частини чемпіонату Європи з футболу 2012 року.
Про це на прес-конференції у Києві розповів керівник місцевого оргкомітету Маркіян Лубківський, - інформує ТСН.
Процедура анулювання та ідентифікації квитків триватиме до вересня цього року. Разом з цим формується список очікування для охочих придбати квитки.
Наприкінці липня цього року УЄФА відкрив платформу перепродажу квитків на матчі фінальної частини Євро-2012. Особи, що не матимуть змоги використати квитки, право на придбання яких вони виграли в лотереї, можуть перепродати їх за їх номінальною вартістю.
Згідно з вимогами союзу, покупець та продавець під час процедури перепродажу не контактуватимуть напряму. УЄФА виступатиме посередником через платформу, яка працюватиме до 1 березня 2012 року.
Зазначимо, що платформа на базі офіційного сайту УЄФА є єдиним місцем для продажу квитків на матчі першості континенту в Україні та Польщі.
Нагадаємо, що квитки на Євро-2012 викликали значний ажіотаж. Уболівальниками з 206 країн світу було подано 12 149 425 запитів. Розподіл квитків відбувався за допомогою лотереї.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus