USD 39.62 39.95
  • USD 39.62 39.95
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Ніч АТО: розблокований аеропорт, палаючі околиці Луганська

14 Липня 2014 09:00
Сили антитерористичної операції знищили колону проросійських бойовиків у районі населеного пункту Зеленопілля Луганської області, де наприкінці минулого тижня українські військові зазнали численних втрат. Про це повідомляє координатор руху «Інформаційний спротив» Дмитро Тимчук, - повідомляє «Радіо Свобода».

Згідно з його даними, «крім живої сили, знищені дві вантажівки зі зброєю».

Бойовики зі стрілецької зброї атакували блокпост сил АТО поблизу села Стара Краснянка на Луганщині. Втрат серед силовиків немає, військові відкрили вогонь у відповідь.

Рух «Інформаційний спротив» підтверджує розблокування Луганського аеропорту. Після цього проросійські бойовики обстріляли з ракетних систем залпового вогню «Град» позиції силовиків в аеропорту.

Разом з тим у ЗМІ з’явилися інформація, що сили АТО увійшли в Луганськ. Так, Lugansk News Today на своїй сторінці у Twitter повідомляє, українські війська увійшли до Луганська.

Про це повідомляють й інші ЗМІ з посиланням на очевидців. Офіційної інформації щодо цього наразі немає.



Сьогодні вранці в мережі з'явилося відео, на якому зафіксовані палаючі околиці Луганська

Як зазначають автори, події на відео відбуваються 14 липня, - повідомляє Еспресо.TV.

Пожежі виникли в результаті безперервної стрілянини. На кадрах видно, що пожежі виникли не в одному місці, а в різних околицях міста.



"Луганск ещё не зачистили. Терры находятся в гроде, но большая их часть свалила. Сегодня лучше без особой надобности не светиться!
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
Боголюбы Показати IP 14 Липня 2014 09:15
коментар було видалено
Дончанин до Боголюбы Показати IP 14 Липня 2014 10:38
Утреннее сообщение с Луганска: Вечером сообщили, что аэропорт освобожден от десантников.. Но практически всю ночь вокруг него шли бои. Сейчас все затихло. По поводу танковых колонн: Одну зачистили луганской авиацией и добивали ГРАДами. Вторую расстреливали ГРАДами часов в одиннадцать вечера. Что конкретно сейчас? Официальных сообщений еще нет.
Анонім Показати IP 14 Липня 2014 10:06
Хліб горить, а незабаром почне горіти степ. Трави стояли високі, дощі йшли рясні, тепер спека і вітер.
Анонім Показати IP 14 Липня 2014 10:10
коментар було видалено
Я до Анонім Показати IP 14 Липня 2014 10:41
Модератори блокуйте подібну гидоту не дозволяйте навіть слова поганого написати всякій падалі про український військових, про Україну чи українську мову. Ми в своїй країні, на своїй землі живемо чи в холуйях у смердючої параши ходимо? Якщо наша СБУ марно державні гроші на зарплати отримує, і не робить свою роботу, не вичисляє та не знешкоджує таких от виблядків, як цей, дід пилип, дончанин, які тут гадять постійно, то хоч ви робіть свою роботу і блокуйте цю падаль!
Чистильник до Я Показати IP 14 Липня 2014 11:12
Ця гидота наївно думає,що проксі чи тори допоможуть..Прийде час і будуть фінансові звіти в СБУ давати..а все почнеться з сервера..

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus