USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Німецьке підприємство у Луцьку розбудовується

24 Жовтня 2013 11:18
Будівництво нової черги заводу «Кромберг енд Шуберт» розпочалося нещодавно.

Про це під час засідання колегії облдержадміністрації, що відбулося 24 жовтня, повідомив голова Волинської облдержадміністрації Борис Клімчук.
«Почалося будівництво наступної черги підприємства на тисячу робочих місць. Йдуть будівельні роботи. «Кромберг енд Шуберт» шукав місце у Рівненській та Тернопільській області, але краще Волині вони не знайшли», - розповів губернатор.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 9
Ваня Показати IP 24 Жовтня 2013 11:31
Правильно у нас найбільше рабів.Які умови там праці? Яка шкідливість,хтось на це звертає увагу? Ні.А там працював за пів року пішов геть з кучою болячок. Так пашуть тільки раби: не сісти, не присісти.А ми такі дурні,що ідемо туди робити.Як так можна себе не любити,вони беруть всіх, тупих,дурних,возять з сіл, лиш би пахали на них.Невже в Німеччині люди будуть працювати за такий мізер.О Господи змилуйся над нами
Анатолій до Ваня Показати IP 24 Жовтня 2013 11:48
так вони вже людей возять вже і з маневицького та ковельського районів. ближні жителі районів вже напрацювалися, ніхто нехоче туди йти. клімчук би попробував на день на те щастя піти
Iгор Показати IP 24 Жовтня 2013 12:12
Люди, хто там працював, розказуйте побiльше про те як там, роботи мало, треба знати що там м як.
Отто до Iгор Показати IP 24 Жовтня 2013 12:28
Клас!!!Зарплата 2 тис. баксів, пільги на харчування і проїзд. Повний соціальний пакет.Біжить швидше, бронюйте місце.
Ольга Показати IP 24 Жовтня 2013 12:31
Я лежала в лікарні з жінкою, яка пропрацювала там 2,5 роки майстром. Вона за той період роботи втратила там здоров'я і залишилась безплідною. Розповідала, що там до людей не відносяться, як до людей, а як до рабів, бо платять зарплату 2000-2500 грн. своєчасно. Люди наші просто в безвихідному становищі і вимушені йти на ту роботу. Німці тут платять копійки, бо якби цей завод працював у них, то своїм вони би платили далеко не такі зарплати. А наш губернатор вихваляється, що йому, його діти та внуки не працюватимуть в таких місцях, де втрачається здоров'я, а на простих людей йому наплювати. А, Ви люди, не йдіть туди, бо заробите масу хвороб, які не будуть варті тих заробітків.
Оксана Показати IP 24 Жовтня 2013 13:36
На цей завод пішла працювати відразу після університету, так хотілося власних зароблених грошей, пропрацювала 1 рік, про кар’єрний ріст і мова не йшла, так як на керівних посадах, уже були набрані люди, які до своїх підлеглих ставилися як до бидла (маю на увазі майстра, який постійно верещав, матюкався).Всі негативні спогади лише про керівництво, яке не дозволяло навіть присісти, для відпочинку(для цього були дві перерви за зміну, тривалістю 10, та 20 хв).Щодо шкідливості нічого не можу сказати, зі здоров’ям проблем не було, хоч важко переносила нічні зміни.
Iгор до Оксана Показати IP 24 Жовтня 2013 14:33
Обiдня перерва 20 хвилин?
SVV Показати IP 24 Жовтня 2013 14:05
«Кромберг енд Шуберт» шукав місце у Рівненській та Тернопільській області, але краще Волині вони не знайшли», - розповів губернатор. ТА ПРОСТО ТАМ ЇХ "ПОСЛАЛИ" З ЇХНІМ ЗАВОДОМ ПОДАЛІ!!!
Оксана Ігорю Показати IP 24 Жовтня 2013 16:24
Саме так, потрібно було встигнути пообідати за 20 хв (це було в 2008 році, можливо щось змінилося)

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus