USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Нововолинського викладача-педофіла можуть посадити на 5 років

10 Червня 2015 12:38
Міліція Волині розпочала розслідування за фактом вчинення розпусних дій.

Про це повідомили у прес-службі волинської міліції.

Нагадаємо, у Нововолинську група активістів за розбещення десятикласника спіймала заступника директора навчального закладу: чоловік намагався вчинити розпутні дії відносно неповнолітнього - вів інтимну переписку та показував фото своїх статевих органів 15-річному хлопчику, від імені якого зареєструвались на сайті знайомств активісти.

Розбещувачем виявився Відмінник освіти України, спеціаліст вищої категорії, заступник директора з виховної роботи Нововолинського ВПУВіктор Володимирович Панасюк.

Відомості про вказаний факт внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань, розпочато кримінальне провадження за частиною 1 статті 156 (Розбещення неповнолітніх) Кримінального кодексу України. У випадку доведення вини чоловіку загрожує покарання – до п’яти років позбавлення волі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 27
Mik (галицька миша) Показати IP 10 Червня 2015 12:54
Читаючи замiтку, я дiйшов висновку, що реального неповнолiтнього потерпiлого не було, вiд його iменi в Мережi дiяли т.з. "активiсти". Чи я, тупий галицай, помилився? А якщо я не помилився, а правильно сприйняв повiдомлення, менi, тупому галицаєвi, важко второпати: хто бiльша наволоч - чи педагог-педофiл, чи "активiсти", якi спровокували статевий злочин?
123 до Mik (галицька миша) Показати IP 10 Червня 2015 13:06
Я йду по вулиці - бачу чийсь класний Мерс - підійшов, сів за кермо, подумав - мо варто покататись? Так хто винен буде якщо я його вкраду - власник Мерса?)))))) Ну не зміг завести я мерса - йду далі... ) Бачу дівка йде - "ноги от ушей, юбка уже моего ремня" - я її за патла і в кущі - так хто винен? - дівка?! тому що файна? ))))
Mik (галицька миша) до 123 Показати IP 10 Червня 2015 13:49
Власник "Мерса" не пропонував Вам красти його автiыку. Дiвчина теж не прохала, щоб Ви її зґвалтували. I йдеться про РЕАЛЬНУ автiвку i про РЕАЛЬНУ дiвчину. А в замiтцi йдеться про ВИГАДАНОГО 15-рiчного хлопця.
морс до Mik (галицька миша) Показати IP 10 Червня 2015 13:07
Не даремно ти в свему повідомленні двіччі називаеш себе "тупим".
Mik (галицька миша) до морс Показати IP 10 Червня 2015 13:44
Та в мене є приятель-киянин, вiн упевнений, що всi "галицаї" - тупi.
Штефан,Луцьк до Mik (галицька миша) Показати IP 10 Червня 2015 16:22
Та ви ж з Нововолинська, пані Наталко Семенівно! Причому тута галичани?
Штефан,Луцьк до Mik (галицька миша) Показати IP 10 Червня 2015 16:20
ви як завжди помилилися шановно пані Наталко Семенівно!
Mik (галицька миша) до Штефан,Луцьк Показати IP 11 Червня 2015 06:30
Cлухай, 3,14***асику, хто така, врештi-решт, "Наталка Семенiвна"?
maja Показати IP 10 Червня 2015 13:09
А коли хабарника беруть , то якось інакше це обставляють ? Може під суд і не попаде з такими доказами , але як то кажуть дядя ,,спалений,, . Молодці хлопці , повиводьте цю нечисть на чисту воду !
Анонім до maja Показати IP 10 Червня 2015 17:03
точно, там це називається "оперативний експеримент".
цумань Показати IP 10 Червня 2015 13:14
Якщо посадять, то хай готує свою духовку до роботи
321 Показати IP 10 Червня 2015 13:16
Як писав Л. Толстой у романі "Воскресения", в*язниця не виправить людину. треба вводити два вида кари: або тілесну, або, у вкрай важких випадках, смертну. Надавати йому батогів, щоби дурне в голову не лізло і відпустити)
Ну до 321 Показати IP 10 Червня 2015 14:30
що ви, що ви - так не гуманно і не демократично , фі! а як же дурному в голову не лізти, коли його з усіх усюд втовкмачують, он приміром вкрай "корисно-пізнавальна" програма СТБ "Давай поговіоримо про секс" всіх закликає негайно розлучатись, якщо в йо... тобто в сексі щось когось не влаштовує, і плювати на спільних дітей, старих батьків, спільно прожиті роки, якісь людські почуття типу там співчуття , підтримка, відповідальність, спільні інтереси, товстуха з мордякою на півекрана з відмороженим виразом кожного разу "віщає": "єслі сітуация нє ізмєнітся, то разведьомсі", а 1 відсоток мізків аудиторії, який ще працює жадібно це всмокує, а друга програма цього ж каналу активно аплодує малолітнім блядінам, які в шістнадцять вагітніють. То що власне такого неординарного сталось, коли нам публічно заявляють, що секс це головне в житті, а малоліткам совокуплятись і плодитись круто? Он під статтею на аналогічну тематику на Волинь пості один продвинутий написав, а що мовляв такого в сексі з дітями, колись в тринадцять одружувались, а заміж в дванадцять виходили і взагалі секс -основний інстинкт, а про те, що керуватись виключно інстинктами прерогатива тварин йому ж ніхто не розказав.
міша до Ну Показати IP 10 Червня 2015 14:53
виключи телевізор і не підходь до нього, а ліпше - за вікно. я чомусь зомбоящика не дивлюся років 10 і подібного вищеописаного лайна навіть краєм вуха не чув, не те що дивитись і перескази в коментах ваяти.
Ну до міша Показати IP 10 Червня 2015 15:01
не перескази ваяти, а думку свою висловити, а то ж може й багато хто так думає, але ж не признаються, а то ще подумають про них, що вони не продвинуті, не креативні, не розкуті і т.д. не... - інші дурнуваті стереотипи, які нам активно нав"язують. А від того, що ми повикидаєм телевізори, поховаєм голови в пісок, типу нічого не чую, не знаю,не бачу і мовчу - викривлене положення речей не виправиться і ситуація не зміниться на краще.
ну ти міша до міша Показати IP 10 Червня 2015 16:10
от жизні отстав!!!
dokazu Показати IP 10 Червня 2015 13:17
Я так думаю що в компі на кілька добрих років у нього доказів знайдеться !
Наталя до Mik (галиц Показати IP 10 Червня 2015 14:04
А чи не вважаєте Ви, що злочин краще попередити? Чи, можливо, хай би насправді розбестив неповнолітню дитину? От тоді б і покарали! На мою думку хлопці - активісти чинять правильно і благародно, принаймі скалічених доль менше буде.
Штефан,Луцьк до Наталя до Mik (галиц Показати IP 10 Червня 2015 16:23
З пані Наталкою Семенівною не треба сперечатися!
Є така рiч: "провокацiя злочину". Активiсти, чию дiяльнiсть Ви схвалюєте, влаштували саме таку провокацiю.
Vladimir Показати IP 10 Червня 2015 15:42
Походу г..... Ещё тот ,а жена Наташа у него ещё та ,детишек малых постоянно била указкой по голове и кулаками за то что он плохо видит, и за то что у ребёнка которому 7 лет катаракта , многих оставляла на второй год не все родители водили своих детей на комиссию которая детей признала нормальными, и развитыми ,детками. не много перевели в другой класс или школу где на радость родитилям начяли приносить 555555 ....мрази !!!! Таких как ети горе педагоги давно садить пора, или розстрелять что бы не ламали детскую психику .родители смотрите кому доверяет своё будущее своих детишек !!!!!
аяяй Показати IP 10 Червня 2015 15:44
Садить в тюрьму это конечно слишком,а вот поместить в лечебницу самое то:-) и с занимаемой должности снять!а то еще не известно как он себя на работе с детьми вел.
neo Показати IP 10 Червня 2015 15:47
йому там зеки прочистять коридори душі і без сайта знайомств, в онлайн режимі.
124 Показати IP 10 Червня 2015 16:27
ну взагалі то - якщо судять по факту хабарництва то відповідальність несуть обидві сторони і давач і хапач. а то по ходу невідомо ще хто кого перший спровокував. може чесний хапач і відмовлявся від мзди, а настирний давач йому силою зелень в кишеню запхав. щось схоже вимальовується і з нашими активістами. хто кому перший написав і про що ще спілкуватися на пікантних сайтах? хлопці звісно молодці - треба підорів ганяти але попередньо заручившись підтримкою відповідних органів міліції ,сбу, чи інспекції у справах неповнолітніх. крім активістів має ж якесь відомство попереджувати сексуальні злочини.
Люда до 124 Показати IP 10 Червня 2015 18:37
Вас теж " спровоковували" і ви не могли відмовити і "розважались" подібним чином? Якщо людина - нормальна, то її не "спровокуєш", а якщо педофіл, то його і провокувати не треба - само буде шукати! Тому порівнювати хабарника з педофілом недоречно...
5 Показати IP 10 Червня 2015 16:53
педагог-педофіл,одна і таж наволоч.
Mik (галицька миша) до 5 Показати IP 11 Червня 2015 06:36
ПЕДагог... ПЕДофiл... ПЕДераст...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus