USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Поліщук обіцяє не «томити» людей довгими митними процедурами

8 Жовтня 2013 10:30
Ягодинська митниця Міндоходів максимально прискорить митні процедури. У цьому представників бізнесу – суб’єктів зовнішньо - економічної діяльності запевнив начальник Ягодинської митниці Міндоходів Дмитро Поліщук під час зустрічі 2 жовтня 2013 року, - повідомляють у прес-службі волинських міндоходівців.
ЧИТАТИ ЩЕ: ЯГОДИНСЬКА МИТНИЦЯ ОТРИМАЛА НОВОГО КЕРІВНИКА
«Ви можете розраховувати на наше максимальне сприяння в оформленні товарів, які завозяться на митну територію України, оскільки ефективна взаємодія з бізнесом - одне з першочергових завдань Ягодинської митниці Міндоходів», - зазначив Поліщук.
ЧИТАТИ ЩЕ: НОВИЙ КЕРІВНИК МИТНИЦІ В ЯГОДИНІ ЗРОБИТЬ КОНТРАБАНДУ НЕРЕНТАБЕЛЬНОЮ
Як йдеться в повідомленні, за 9 місяців 2013 року Ягодинська митниця Міндоходів перерахувала до державного бюджету 2,23 мільярда гривень, що майже на 4 відсотка більше, ніж за аналогічний період минулого року. «Адекватні економічним реаліям надходження до державного бюджету України – наше стратегічне завдання»,- наголосила перший заступник начальника Ягодинської митниці Міндоходів Любов Єленич.

Щоб запобігти втратам бюджету працівники Ягодинської митниці Міндоходів особливо пильнують тих представників бізнесу, котрі свідомо ігнорують митне законодавства, - звернули увагу суб’єктів ЗЕД в ході зустрічі.

«Лише за січень - вересень 2013 року складено 1706 протоколів про порушення митних на загальну суму понад 21 мільйон гривень»,- наголосив заступник начальника-начальник управління боротьби з контрабандою та порушеннями митних правил Ягодинської митниці Міндоходів Олександр Костюк.

Як найбільш ефективний механізм спрощення проходження митних процедур експортерам та імпортерам Волині фахівці Ягодинської митниці Міндоходів порадили електронне декларування. До слова, у зоні діяльності Ягодинської митниці Міндоходів активно застосовують процедуру електронного декларування понад 200 підприємств. Зокрема, у вересні 2013 року фахівці митниці оформили 2142 електронних декларацій, а це 74 відсотка від загальної кількості оформлених митних декларацій.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus