USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.94

Новий символ України для іноземців: магніт зі «смайлом». ФОТО. ВІДЕО

11 Жовтня 2013 08:44
Новим туристичним символом України замість Спритка й Гарнюні обрали магніт у вигляді підкови, або ж літери «U», - інформує ТСН.
Нове брендування України для туристів благословили й підтримали у Кабміні. Зазначимо, що Спритка й Гарнюні, створених до Євро-2012, вже давно немає на прилавках сувенірних крамниць. Стилізовані дівчинка й хлопчик українським символом стали зі скандалом, бо обійшлися державі надто дорого.
Для нового ж українського бренду поки що державних грошей не витрачали, запевняють урядовці. «В розробку бренду Україна гроші не вкладала. Ми працюємо з Міжнародною туристичною асоціацією», - заявив віце-прем’єр-міністр Олександр Вілкул.
Хоч там як, а туристів до України планують притягувати магнітом у формі підкови та зі смайлом, який поєднує непоєднане: ознаки двозуба Святослава, який передував тризубу і є символом чоловічого начала, зі стрічками як символом жіночої краси та ніжності.



Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Дід Свирид Показати IP 11 Жовтня 2013 09:17
На тамтій фатарафії,ну де багато тих смайлів,Україна поруч з Гондурасом.Це так символічно,і навіть трохи нагадує де ми є насправді.
Shit Показати IP 11 Жовтня 2013 21:00
Якась наркоманська муть, незрозуміла ні українцям ні іноземцям

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus