USD 39.70 40.10
  • USD 39.70 40.10
  • EUR 39.85 40.40
  • PLN 9.75 9.97

Образ лікаря у рекламі хочуть заборонити

22 Липня 2011 10:28
Кабінет Міністрів має намір запропонувати Верховній Раді ввести заборону на використання образу лікаря в рекламі.
Про це сказано в орієнтовному плані законопроектних робіт уряду на 2011 рік, - інформують Українські новини.
Кабмін доручив Міністерству економічного розвитку і торгівлі до листопада підготувати до розгляду відповідний законопроект.
Крім того, Мінекономіки доручено розробити законопроект, що передбачає встановлення на законодавчому рівні заборони щодо укладення договорів на відстані про лікарські засоби, вироби медичного призначення, медичну техніку, методи профілактики, діагностику, лікування й реабілітацію.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Лучанин Показати IP 22 Липня 2011 12:20
А чим це визвано? Чи це продовження реформи Кучми: замінили клятву Гіпократа клятвою лікаря, тепер ще й образ заборонять? Так і так вже більшість сама лікується і до лікаря не ходить...
до лучанина до Лучанин Показати IP 22 Липня 2011 15:17
Ось тому і потрібно заборонити рекламу ліків,щоб люди не займались самолікуванням.Бо прочитають в інеті або почують по радіо про "чарівну пігулку" і мчать в аптеку.А універсальних ліків небуває,які підходять усім без винятку,не всі ліки сумісніміж собою. А ще заборонити треба підкуп лікарів фармацевтичними фірмами,щоб не було призначень невиправдано дорогих чи непотрібних ліків.
Я Показати IP 22 Липня 2011 14:51
Це правильне рішення. Але краще взагалі рекламу ліків заборонити.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus