USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.70
  • PLN 9.76 9.95

Обурило бахвальство: чому ветеран АТО відмовився потиснути руку Порошенку

16 Травня 2018 17:09
Ветеран полку «Азов» Олег Толмачов пояснив, чому відмовився потиснути руку Президенту України Петру Порошенко під час вручення нагород переможцям «Ігор Нескорених» 14 травня.

Слова бійця оприлюднили сторінці «Національний корпус – Черкащина» у соцмережі, передає «Страна».

«Обурило те, що Порошенко хвалився, що ініціює створення окремого міністерства допомоги ветеранам та учасникам бойових дій. Хоча війна вже триває 4 роки, і президент повинен був це зробити набагато раніше», - пояснив Толмачов.

Також він підкреслив, що йому не сподобалося, що президент розповів про свій візит до Німеччини. Він вважає, що це було недоречно.

«Війна вже йде чотири роки, і це, з одного боку, добре, що в цьому році в іграх взяли участь більше поранених бійців ніж в минулому, і вони цікавляться спортом, і мають можливість потрапити в збірну України, але Петро Порошенко повинен був закінчити війну набагато швидше (як він і обіцяв), а не «затягувати» її на чотири роки. Тоді б і поранених було б набагато менше», - наголосив ветеран «Азова».

Толмачов заявив, що присутність Порошенка тільки образило честь поранених військових, яких могло бути значно менше.

Варто відзначити, що Олег Толмачов був одним із перших добровольців полку «Азов», який виїхав у зону АТО. Боєць влітку 2014 року отримало поранення в бою під Маріуполем біля селища Сартана. Зараз Толмачов - активний громадський діяч і представник «Національного корпусу».

До речі, після того, як «азовець» демонстративно не помітив президента, навіть коли той поплескав його по плечу, сторінку «Нацкорпусу» в соцмережі почали активно атакувати «порохоботи». Коментатори закидали гнівними репліками вчинок бійця. Повідомлення негативного змісту посипались практично одночасно. Послання були однотипними і виглядали, як спроба дискредитації Толмачова з метою зберегти обличчя президента.

«Спасибі всім, хто підтримує нас. Не звертайте увагу на провокації», - йдеться в повідомленні «Нацкорпусу».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Зіряк Шкурян Показати IP 16 Травня 2018 18:43
Нормально. Чувак відмовмвся потиснути руку, яка перед тим потискала руку путіну, медведчуку, януковичу і іже с німі. Так би зразу і заявив.
Анатоль_ Показати IP 16 Травня 2018 20:30
Хам рудий, невихований
Конь в пальто Показати IP 17 Травня 2018 12:25
(Порошенко повинен був закінчити війну як і обіцяв) це що так просто? Народ наявний чі тупий,між тим що обіцяв і може зробити прірва

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus