USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Онкохворій волинянці збирають кошти на лікування

6 Жовтня 2016 09:59
Сім’я Кривицьких з міста Рожище потребує допомоги небайдужих людей.

Не так давно доньці бібліотекара ЗОШ №2 міста Рожище Галини Кривицької, Софії Вознюк, до речі, теж педагога цього ж освітнього закладу, поставили страшний діагноз – низькодиференційований рак носоглотки, T4N2M0G2, ст. IV, кл. гр. ІІ. Постпроменевий глоссіт, гінгівіт, епітеліїт слизової оболонки рота. Астенічний синдром. Вона вже отримала 3 курси поліхіміотерапії та 1 курс променевої фотонної терапії, - інформує «Район.Рожище».

«Нині стан погіршився. Тож наразі жінка потребує дорого вартісного лікування. Та біда не ходить одна. Не так давно стався інсульт у Петра Кривицького. Слава Богу все обійшлося, але догляд за двома близькими людьми ліг на плечі Галини Федорівни, яка й сама зі всіх сил намагається долати нелегкі випробування долі», - йдеться у повідомленні.

Тож усіх небайдужих просять підтримати цю сім’ю фінансово (бо кошти знову необхідні на лікування).

Надсилати гроші на картковий рахунок Приватбанку 4149 4996 4431 0698, який відкритий на ім’я Кривицької Галини Федорівни.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus