USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Онлайн-карта базування терористів

14 Травня 2014 13:23
У мережі створили онлайн-карту, на яку просять наносити дані про блокпости і точки базування терористів, інформує Українська правда.

Про таку ініціативу написав журналіст Роман Бурко.

З його слів, покладатись лише на армію не можна, а слід організувати громадську взаємодію, яка б допомогла силам АТО звільнити українські міста від терористів.

"Прохання до всіх, хто може, допомогти у визначенні терористичних об'єктів - скидайте координати, фото, відео постів, кількість бойовиків і, за можливості, тип озброєння", - закликав Бурко.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Дончанин Показати IP 14 Травня 2014 14:06
Ребятам захотелось поиграться в войнушку. Оперативная информация де факто в online режиме поступает обоим сторонам от соответствующих сил космической разведки.
стратег і Я до Дончанин Показати IP 14 Травня 2014 14:19
Україні США інфу надає, а іншій стороні Росія!:) Це всім відомо і поки у Росії інфа більш точна...
саня до стратег і Я Показати IP 14 Травня 2014 18:17
Бурко окончательно решил сбить с толку "нацгвардию", теперь кому не лень будет на его картах лепить им фантомы, а учитывая низкую подготовку и отсутствие стратегии, засад им не избежать и потерь, к сожалению, тоже. У нас один БТР направляясь с Новоайдара в Луганск, якобы под эгидой АТО не туда свернул и заблукал в одном поселке, хлопцы-солдаты мирно на щиром украинском спросили моих знакомых как быстрее выехать на трассу, поблагодарили и спокойно уехали и это при том, что в восьмистах метрах люди стояли на избирательном участке и голосовали. Вот и вся вражда и военные действия! Ни одна украинская сторона всего этого не хочет, кроме наших "правителей" и несущиего нам "мир" мирового сообщества! Очень жаль страны и погибающих ни за что людей и солдат!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus