USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.75 40.00
  • PLN 9.76 9.94

«Полюбимося?» ООН в Україні вигадала 100 способів, як запропонувати секс партнеру

2 Грудня 2019 22:45
Щорічно з 25 листопада по 10 грудня ООН проводить кампанію «16 днів проти ґендерного насильства». У рамках кампанії представництво ООН в Україні розробило для українців 100 варіантів питань, за допомогою яких можна запропонувати зайнятися сексом, пише «Бабель».

Крім найбільш очевидного «Займемось сексом?», пропонуються досить неочевидні метафори: «Поставимо голочку на твою платівочку заради гарної музики?», «Поснідаємо голими?», «Попестимо твій ноутбук моєю флешкою сьогодні?», «Може, тойво?» і ще понад 90 інших варіантів.

Необхідність пояснювати, що потрібно обовʼязково запитувати згоди партнера перед сексом, обґрунтована тим, що в Україні досі існує стереотип, що секс – це подружній обовʼязок, і зґвалтування всередині сімʼї в принципі не існує.

За даними Фонду народонаселення в Україні, 33% чоловіків у нашій країні вважають, що якщо жінка не чинила фізичного опору, то це не вважається зґвалтуванням. Секс – досить делікатна тема, і не завжди очевидно, чи хоче людина ним зайнятися, навіть якщо обоє опинилися в ліжку. Важливо враховувати, що жертви зґвалтування можуть реагувати на нього абсолютно по-різному і не обовʼязково вириватися і кричати. Жертва може бути не в змозі говорити, надавати фізичну відсіч або вирішити не чинити опір, боячись отримати фізичні каліцтва або бути вбитою. Зґвалтування можуть відбуватися у шлюбі або в парі, яка разом вже багато років. Адже наявність стосунків не означає, що ви хочете займатися сексом зі своїм партнером 24/7.
Представництво ООН в Україні
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Всезнайко Показати IP 2 Грудня 2019 23:13
Разрешите Вас вп*ндюрить?
123 Показати IP 2 Грудня 2019 23:48
Прошу пані дозволенье без пенензов пердо**нье
Українець! Показати IP 3 Грудня 2019 00:02
ООН в Україні?!! А українці самі вже ні на що не здатні якщо дозволяють всім підряд лізти навіть в ліжко? Гідність де?
Всезнайко до Українець! Показати IP 3 Грудня 2019 10:08
Хай би америкосів вчили...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus