USD 39.75 40.20
  • USD 39.75 40.20
  • EUR 39.90 40.40
  • PLN 9.75 9.98

Кандидати на посади слідчих та дільничних на Волині. Список

7 Листопада 2016 12:37
Стали відомі імена кандидатів, які пройшли відбір на посади слідчих та дільничних офіцерів у ГУНП у Волинській області.

Перелік на своїй сторінці у Фейсбуці опублікував секретар постійної поліцейської комісії у ГУНП Сергій Рижков.

Список кандидатів, які пройшли відбір:

1. Євлошевський Володимир Олександрович – слідчий

2. Якимлюк Ольга Віталіївна – слідчий

3. Торгунаков Михайло Сергійович – слідчий

4. Данько Іван Андрійович – слідчий

5. Балик Іван Олександрович – слідчий

6. Бурмеха Сергій Вікторович – дільничний офіцер

7. Вініченко Олександр Сергійович – дільничний офіцер

8. Мороз Андрій Іванович – дільничний офіцер

9. Томащук Віктор Володимирович – дільничний офіцер

10. Гедзун Андрій Ігорович – дільничний офіцер

11. Івасюта Володимир Мар'янович – дільничний офіцер

12. Романюк Анатолій Валентинович – дільничний офіцер

13. Орисюк Сергій Олександрович – дільничний офіцер

14 Янкевич Петро Ярославович – дільничний офіцер

15. Берило Олександр Георгійович – дільничний офіцер

16. Мітасов Артур Ігорович дільничний – офіцер

17. Степанюк Олександр Іванович – дільничний офіцер

18. Матвійчук Володимир Анатолійович – дільничний офіцер

14 Янкевич Петро Ярославович – дільничний офіцер

"P/S чому так багато не пройшло тих, хто удачно здав тести, не знаю...і це мене бентежить", – зазначив Сергій Рижков.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 9
Кандидат Показати IP 7 Листопада 2016 12:53
Оскільки спочатку треба було співбесіду робити, а не грати всіх під одну дудку. Хоча б ознайомились детально з кандидатами, оскільки вони явно були різні! Недосконалість процесу явна! Ті, хто дійсно хотів працювати, просто не достукались у двері правоохоронних органів! А потім будете казати, що немає кому працювати, важкі умови і т.д.
Луцьк Показати IP 7 Листопада 2016 14:21
Цікаво скільки заплатили?
кандидат 2 Показати IP 7 Листопада 2016 15:33
що не говоріть а умови прозорі і кожен бачив на що здавав кожен етап. якщо на фізо не змогли пройти то потрібно було тренуватися.
Кандидат! до кандидат 2 Показати IP 7 Листопада 2016 16:57
не хочеться даже коментувати твій диб*лізм написаний, але зміст першого коментаря - не всі є однакові! Засунь своє ФІЗО, слідчий, в одне місце, коли тебе юридично взують, що ти ще й гроші будеш віддавати, як завдану моральну шкоду злочинцю, який стане потерпілим. Відкритість наборів процесу - це взагалі х@йня, вона нічого не вирішує. Не всі купують ті посади і т.д. Шпига так і буде писати, про недобір штату, оскільки вот таким чином буде набирати людей. Побачим на скільки вас хватить "фізошнікі" )))) Тепер розумію чого завжди поліцію так зневажають. Вже в патрульну понабирали "чесних" . Далі ваша черга!!!!
Валічка Показати IP 8 Листопада 2016 09:55
Якимлюк - то дочка дружини прокурора Решетника? н-да, ясно...прозорість така прозорість
громадянин Украіни Показати IP 8 Листопада 2016 12:59
Я як громадянин своєі краіни не можу не висловити своє обурення з приводу цього дійства.Перше що мене обурило-це оголошення по всьому місту з приводу цього так званого набору,чому так званого,бо враження ,що набирали не у поліцію,а у моделі-кастинг оголосили.Добре -це ще можна було якось "проковтнути".Дальше-краще.Люди попроходили важкі.складні тести на знання законодавства,права,на інтелектуальні здібності.психологічну придатність і тут ФІЗО...яке пройшла лише четверта частина тих хто залишився.Тобто на посаду слідчих та дільничих розумові здібності не важливі-головне добре бігати та віджиматися...Оскільки "бігунів" виявилося не достатньо,то нічого розумнішого в нас не придумають ,як оголосити новий набір,тобто знову будуть використані державні ,наші з вами кошти,платників податків не на вакцини дітям,не на пенсіі інвалідам,не на підвищення зарплат вчителям...Зрозуміло ,що і цей набір потерпить фіаско,оскільки тупому зрозуміло ,подали анкети всі хто хотів і з них вибрали кращих...А проблему могли вирішити просто,вибрати решту вакансій з тих хто не пройшов фізо,простою співбесідою...п.с.нічого немає дивного в краіні де навіть генеральний прокурор не має профільноі юридичноі освіти,для нас простих громадян Украіни залишається лише одне молитися Богу,щоб не прийшлося звертатися за допомогою до слідчих органів,оскільки "бігуни" нам вряд чи допоможуть....
Кандидат1 до громадянин Украіни Показати IP 8 Листопада 2016 21:22
Це самі кращі слова, які я читав в коментарях! Просто бачення реформаторів трошки не таке. Не бігаєш - нах не треба. За Україну не стрибав - значить не патріот. Люди мало розуміють, що реформувати треба не заміною осіб, а структурною зміною апарату... хоча, нах кому таке треба, так ж простіше.
Оля Показати IP 8 Листопада 2016 20:57
Я також проходила відбір, скажу чесно надіялась, що в нашій країні дійсно щось змінилося.Побачивши результати після проходження 4 етапів я була шокована-нічого в нашій державі чесного і справедливого немає(Шкода лише тих людей які проходили всі ці етапи- це прості люди,які надіялися щось змінити, а результат банальний "показуха в нашій країні-все що ми маємо(
Сергій Показати IP 1 Грудня 2016 17:09
Дивлюся на список і просто жахаюся. Кого ми вибираємо! Хто проходить атестацію на слідчих та дільничних працівників! Хто все ж таки проводить дану атестацію наших працівників поліції! Допустіть мене бути присутнім... Немає просто слів... Євлошевский Олександр Володимирович (працівник поліції, що був звільнений) наразі пройшов атестацію - син Євлошевського Олесандра Володимировича (перший заступник УМВС України у Волинській області) здійснили продаж чужої земельної ділянки. Підробили витягі з ДЗК, технічну документацію, і ін. Подав документи в НАБУ, Ген. прокуратуру, Волинську прокуратуру - нічого з ними не можу зробити. Можливо хтось порадить як і що в подальшому з ними робити...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus