USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.94

Поліція Волині спростовує чутки щодо смертельного побиття бурштинокопача

13 Листопада 2015 13:29
У Маневицькому районі ширяться чутки про те, що під час забезпечення охорони громадського порядку на місці незаконного видобутку бурштину правоохоронці ніби то нанесли тілесні ушкодження 30-річному жителю села Хряськ, який згодом помер у лікарні.

Поліція офіційно заявляє, що інформація по даному факту недостовірна і не відповідає дійсності, - повідомили у прес-службі волинських поліцейських.

Після перевірки правоохоронців встановили, що 3 листопада 2015 року 30-річний житель села Хряськ Маневицького району звернувся у Волинський обласний наркодиспансер, аби пройти курс лікування. Перебуваючи на стаціонарному лікуванні у ВОНД, 8 листопада 2015 року чоловік помер.

Відповідно до висновку судмедекспертизи смерть волинянина наступила внаслідок хронічної серцевої недостатності, ішемічної хвороби серця. Тому смерть цього чоловіка ніяк не пов’язана із тією інформацію, яка розповсюджуються.

Як стверджують поліцейські, зацікавлені особи спекулюють на смерті 30-річного жителя села Хряськ, прив’язуючи її до бурштинової лихоманки. Розповсюдження чуток здійснюється з метою компроментування правоохоронців та подальшого їх виведення із місця незаконного видобутку бурштину, щоб місцеві жителі могли безперешкодно здійснювати чорний промисел.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Анонім Показати IP 13 Листопада 2015 14:14
Коли він сам хряськ, поліції тоді ще не було, а працювала міліція! Отже, міліція могла запросто зробити людині хряськ.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus