USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Організовані групи дітей на Волині перевозять з порушеннями

1 Жовтня 2013 12:12
Волинською прокуратурою з початку 2013 року здійснили понад 30 перевірок з питань додержання законодавства про безпеку руху та експлуатацію транспорту, - інформують у прес-службі відомства.

Зокрема, згідно з результатами перевірок, винесли 8 постанов щодо притягнення до адміністративної відповідальності винних осіб, 15 подань про усунення порушень законодавства під час перевезення пасажирів, в тому числі 6 - в органи державної влади з питань усунення порушень законодавства під час перевезень організованих груп дітей.

У результаті зафіксованих порушень, 30 посадових осіб притягнули до дисциплінарної відповідальності і відкрили 10 кримінальних проваджень стосовно суб’єктів господарської діяльності, які здійснюють перевезення пасажирів автомобільним транспортом загального користування територією області та у міжнародному сполученні.

5 кримінальних проваджень розглянули судом, винних осіб засудили, в одному випадку прийняли рішення про звільнення особи від кримінальної відповідальності на підставі статті 45 КК України - зза дієвим каяттям.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus