USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Пам’ятник Героям Майдану в Луцьку обіцяють звести до Дня незалежності

11 Березня 2014 14:55
Конкурс на кращу проектну пропозицію спорудження на меморіалі Вічна Слава пам’ятного знаку Героям Майдану стартує завтра, 12 березня, і триватиме до 10 червня.

Про це стало відомо під час засідання міськвиконкому Луцької міської ради сьогодні, 11 березня.

Пам’ятний знак планують влаштувати до Дня Незалежності. Передбачається, що могила Сергія Мойсея, яка розташована на Меморіалі Вічної Слави, буде входити до комплексу стели чи пам’ятного знаку.

Переможцю конкурсу планували виплатити 18 тисяч гривень. Проте, в міській раді відмовилися від преміального фонду.

Члени міськвиконкому погодилися, що переможець конкурсу і так себе увіковічнить, а також його відзначать або грамотою міського голови чи іншою символічною нагородою.

Крім того, у міськвиконкомі відзначили, що конкурс відбудеться незалежно від кількості пропозиції, навіть якщо хтось буде 1 проект.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Анонім Показати IP 11 Березня 2014 16:20
Героя звати ВАСИЛЬ!!!!!!!!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus