USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Грошей на пандуси для волинських судів депутати не дали

1 Жовтня 2013 15:15
Волинські депутати не підтримали «Регіональну програму забезпечення захисту інтересів громадян та сприяння створенню належних умов для функціонування судів області». На четвертому пленарному засіданні сесії обласної ради відповідний проект рішення тричі виносили на розгляд. Жодного разу програма не набрала необхідної кількості голосів.
ЧИТАТИ ЩЕ: ЧИ ПОТРІБНА ПІДТРИМКА СУДІВ?
Зокрема, у пропонованому документі йшлося про «забезпечення безперешкодного доступу до приміщень судів, зручності та комфортності перебування у них осіб з обмеженими фізичними можливостями, громадян похилого віку та інших маломобільних груп населення». Себто, розробники пропонували облаштувати будівлі судів пандусами та інформаційними дошками, написаними шрифтом Брайля і не тільки.
Зі слів депутата обласної ради Валентини Блінової, суди мають власні надходження з державного бюджету, і фінансувати їх за рахунок обласних коштів, м’яко кажучи, недоцільно.

«Ми не маємо право спрямовувати гроші платників податків на те, що має фінансуватися з державного бюджету», - зазначила депутат.
До слова, програма була розрахована на 2013-2017 роки. На її реалізацію розробники пропонували виділити з обласного бюджету 2,5 мільйони гривень.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus