USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Папа Франциск очолив передріздвяну службу у Ватикані

24 Грудня 2016 20:20
Папа Римський Франциск увечері в суботу очолить урочисту службу Божу в соборі Святого Петра напередодні Різдва, яке 25 грудня відзначають християни західного обряду.

Про це повідомляє УНН з посиланням на Радіо Ватикану.

"Церква готується до великого свята Різдва Господнього. 24 грудня о пів на десяту вечора Папа Франциск очолить урочисту Службу Божу в соборі Святого Петра", - йдеться у повідомленні.

Вказано, що на наступний день опівдні з центральної лоджії ватиканської базиліки Папа звернеться до віруючих з Різдвяним посланням і викладе благословення "Urbi et Orbi".

Напередодні цього четвертого Різдва свого понтифікату Святіший Отець опублікував нове повідомлення в Twitter: "Господь став людиною, щоб ходити разом з нами в повсякденному житті".
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus